Sértetlen maradt 88 nap alatt a gyorséttermi sültkrumpli, szemben a hagyományossal! – VIDEÓ

2017. június 28., szerda




Még a penész sem tudta kikezdeni... és te EZT eszed a gyorséttermekben!

Ma már köztudomású, hogy a gyorséttermi sültkrumplikat szinte minden esetben teletömik különféle tartósítószerekkel, mesterséges ízfokozókkal, stabilizátorokkal.

Ezek egy része azért kell, hogy a krumpli sokkal erőteljesebb ízű legyen, míg például a nátrium-glutamátra azért van szükség, hogy más, ehetetlen ízt nyomjanak el a televegyszerezett sültkrumpliban.

Nemrégiben több nemzetközi kutatást is végeztek ezen termékekkel kapcsolatban, mivel erős gyanú volt arra, hogy további nagyon káros anyagokat tartalmaznak.

Ezekből kiderült, hogy a chips és a sült krumpli, az akrilamidon kívül más rákkeltő kémiai anyagot tartalmaz: müncheni kutatók, egy még veszélyesebb vegyületet mutattak ki, a glicidamidot.

Az alábbi videón mindenki számára egyértelművé válik, miért nem javasoljuk a túlzott gyorséttermi fogyasztást: mert nem az emberi szervezetbe valók!

Számos videó és fotó látott már napvilágot korábban is arról, hogy egy gyorséttermi hamburgert hosszabb ideig megfigyeltek, és mivel az nem indult romlásnak, arra következtettek, hogy az tele van különböző kemikáliákkal.

De ez ugyanígy van sok más termékkel is, napjainkban alaposan szét kell néznünk a kínálatban, hogy mit is eszünk meg.

Nemrégiben a Walmart elolvadni nem képes jégkréme borzolta a kedélyeket, de gyanítjuk, hogy sok hasonló videó fog még elkészülni a jövőben, mivel egyre több élelmiszert agyon vegyszereznek.

OSZD MEG másokkal is! 

hihetetlen egészség bizarr feltáró egészség megelőzés élelmiszeripar


Megtekintések száma: 75513





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet