Soros György a világbefolyásra akarja rátenni a kezét?

2017. május 11., csütörtök




Különféle összeesküvés elméletek kaptak hangot a Soros-összeesküvés kapcsán. De vajon van valóságalapjuk? Lehetnek-e veszélyben a világgazdasági folyamatok?

A The Jerusalem Post című izraeli lap megdöbbentő dolgokat állított nemrégiben.

Olyan dolgokat, melyek kihathatnak majd a világgazdasági folyamatokra, ezáltal akár mindannyiunk életére. Már említettük, hogy Soros Györgyöt lehet szeretni, nem szeretni - mivel alapvetően nagyon megosztó személyiség - egy azonban biztos: nagyon sokan látják azt benne, hogy gátlástalanul világuralomra akar törni.

A lap azt mondta, hogy Sorosnak szinte minden eddigi és jövőbeli intézkedései azt a fő célt szolgálják, hogy gyengítsék a nemzeti erőket.

Ezt értve Európára és Amerikára is.

Ez a két legfőbb szintér, de a világ számos más országára hatással lehet Soros tevékenysége. - állítják.

A lap azt állítja, hogy komoly oknyomozást folytatott, melynek során azt is kiderítette, hogy Soros komolyan érdekelt a migránsválság kirobbantásában. Ezt támasztják alá a Nyílt Társadalom Alapítvány kiszivárgott dokumentumai is.

Az iratokban többek között az is szerepel, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezeteknek a támogatásért cserébe mindent meg kell tenniük azért, hogy Európában megszűnjenek a határellenőrzések.

A legfőbb cél pedig a migránsok visszatoloncolásának ellehetetlenítése lenne - állítják.

A Soros György által támogatott szervetek 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget kaptak azért, hogy lejárassák vagy befolyásolják a migráció sújtotta országok kormányait.

A legvégső cl egyértelműen az az összeesküvés elméletek hívei szerint, hogy Soros jelentősen meggyengítse a nemzeti erőket, így a nyugati demokráciában ne maradjon majd egyetlen olyan önálló erő sem, mely képes lehet majd fellépni a világhatalom egyre inkább kirajzolódó egysége ellen.

Persze ezt az egészet sokan nem hiszik, és a szkeptikusok rávilágítanak, hogy Soros tevékenységébe, és egyes lépéseibe az emberek túl sokat látnak bele.

Noha ennek ellenére azt ők is elismerik, hogy Sorosnak igen nagy vagyoni és egyéb befolyása van.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés politika


Megtekintések száma: 113009





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet