Sosem fogod kitalálni, mit keres ez a 3 tehén egy ilyen helyen! - VIDEÓ

2016. november 15., kedd




Egy érdekes, és egyben bizarr kép járja körbe a netet, melyen 3 riadt tehén látható, egy aprócska földdarabkán. De vajon hogy kerültek oda?

Rengetegen találgatnak, hogy vajon honnan lehet az a kép, amit mostanában kezdtek újra mutogatni az interneten, különböző portálokon.

A képen 3 tehenet látni, ahogy tanácstalanul állnak egy apró kis földdarabkán, miközben a környék olyan, mintha egy hatalmas elemi erő pusztította volna el az egészet.

A válasz és a megoldás nem áll nagyon távol attól, amit elsőre gondolnánk a képet megnézve.

Ez a fénykép valójában egy videóból van kivágva, ami még az Új-zélandi földrengés után készült a földrengés által elpusztított területekről.

Az vészjósló előzmények, a szerencsére kevés halálos áldozattal földrengés ellenére viszonylag kis pusztítást végzett az öt évvel ezelőttinél sokkal erősebb, 7,4-es erősségű földrengés Új-Zélandon.

A tehenek egy aprócska földdarabkán rekedtek, mely körül egyszerűen szétnyílt a föld. Hogy a riadt állatokat mikor, és ki szedte le onnan, azt nem tudni de a források szerint később ezek az állatok sikeresen megmenekültek, így legendás túlélői lettek a földrengésnek.

érdekes video érdekesség állatvilág


Megtekintések száma: 13603





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet