Sötét titkok, amit a kemoterápiáról még az orvosok sem szívesen mondanak el!

2018. április 19., csütörtök




Drasztikusan zuhanna azok száma, akik alávetnék magukat a kezelésnek, ha ezt mindenki tudná.

Sok esetben a beadott rákellenes kezelés következtében a tünetek súlyosbodnak, vagy akár halált is okoznak. Kemoterápia feltáró körkép, ahol a kemoterápia, és az eltitkolt tények világát tárjuk fel!

Tudtad, hogy az orvosok 75%-a nem szívesen adna magának kemoterápiát, ha megbetegedne?

És azt, hogy a létező terápiás kezelések nem mondhatók hatásosnak, de sok esetben a beadott rákellenes kezelés következtében a tünetek súlyosbodnak, vagy akár halált is okoznak.

Kemoterápia feltáró körkép, ahol a kemoterápia, és az eltitkolt tények világát tárjuk fel!

Ma, ha valakinek azt mondják, hogy rákos, akkor azzal közölték vele a halálos ítéletét. ma a rák a vezető halálokok között szerepel szinte minden országban.

A szerencsétlennek amellett, hogy meg kell emésztenie a tudatot, hogy lassan, és fájdalmasan fog kimúlni, még különféle vegyszerekkel tömik tele élete utolsó hónapjaiban, hogy aztán kihulljon a haja, leessen a szemöldöke, és a nap egyik felét hányással, másik felét a kórházi ágyon töltse félholtan.

Szomorú, de ez a mai való a rákgyógyítás terén. Nem azért, mert nem lehetne hatásosan gyógyítani, hanem mert jó üzlet. És az ember mindig is szeretett ágyúval lőni verébre.

Kemény szavak, ezzel mindenki tisztában van, de ki kell mondanunk:

A kemoterápia ma az eutanázia egy legalizált formája. Ugyanis nem lehet vitatkozni azzal a ténnyel, hogy a legtöbb rákbeteg nem is magába a rákba hal bele, hanem a kemoterápia okozta mellékhatásokba.

Pedig sokan jóhiszeműen kezdik el a kezelést, mert nem ismernek más alternatívát, és mert az orvosok jó esélyekkel kecsegtetik őket. Mi több, sokan azt mondják a betegnek, hogy ez az egyetlen esélye, holott egy orvosok körében végzett felmérés szerint az orvosok 75%-a nem vetné alá magát kemoterápiának, ha rákos megbetegedéssel diagnosztizálják.

Ez pedig a tipikus bort iszik, vizet prédikál esete. Miért fogadnánk el egy olyan ember véleményét, aki semmit sem tud az adott dologról? Egy olyan kezelést, melyet még a kezelés ajánlója sem próbálna ki?

Óriási botrány kerekedne belőle, ha nyíltan kiállnának az orvosi társaságok képviselői, és egy emberként beismernék, hogy a kemoterápia nem használ.

Több független kutatás is azt mutatja ugyanis, hogy a kemoterápia 97%-ban egyáltalán nincs hatással a rák lefolyására.

Sőt, az emberek ily módon még borzalmasabb halált halnak, mint azok, akiket egyáltalán nem kezelnek.

Adódik a morbid, de jogos kérdés: ha már meghalunk, miért bevegyszerezve, mérgekkel tömve haljunk meg fájdalomcsillapítókkal telelőve, úgy, hogy még a világunkat sem tudjuk?

Amerikában évente 8713 dollárt költenek átlagosan egy-egy rákos betegek kezelésére, mégis az átlagéletkor alig haladja meg a 78 évet.

Sokat elárul az is, hogy még ma sem a megelőzés a fő hangsúly, hanem a betegség „kezelése”. Sőt, ami ennél is bicskanyitogatóbb, az az, hogy a gyógyszeripari nagycégek most abba az irányba akarják eltolni a kutatásokat, hogy a rákot nem legyőzni kell, hanem szinten tartani.

Igen, nem elírásról van szó. Egy új irány szerint fel kéne hagyni a rákkal való küzdelemmel, és nem legyőzni kellene azt, hanem szinten tartani.

Ez olyan, mintha valaki, aki nem tud biciklizni, azt mondja, hogy akkor inkább gyalog indul útnak. A biciklizni tanulás szóba sem jöhet!

Gyógyszeripari érdekeltségek

Dr. Jones – a fenti képen -25 éve rákos betegek túlélési idejét vizsgálja. Szerinte teljesen felesleges a kemoterápia. Nem csak ő vélekedik így, hanem sok orvos kollégája is.

A dolog úgy működik elmondása szerint, hogy az orvosok megvásárolják körülbelül 5000 dollárért a különféle kemoterápiás szereket, majd „eladja” a páciensnek 12000 dollárért. A biztosítók állnak ebből általában 9000 dollárt, és a maradék 4000 dollár tiszta haszon az orvos számára.

Ez a 4000 dollárt mostani árfolyamon közel egymillió forint. Ennyit kaszírozik egy orvos egyetlen rákos betegen, ha sikerül „eladnia” neki azt a kezelést, melyet saját magán sem próbálna ki.

Érdekesen nagy lenne a szám, ha kiszámolnánk, hogy évről-évre menyi rákbeteg van az Egyesült Államokban. Az elmúlt évben 1.685.210 új rákos esetet diagnosztizáltak. Szorozzuk be ezt 4000 dollárral, és megkapjuk azt a bődületes profitot, amit az orvosok keresnek a betegeken.

Ha pedig 12000 dollárral szorozzuk meg, akkor megkapjuk azt a csillagászati összeget, amit egy évben a gyógyszerlobbi megkeres a halálba menetelő, elkeseredett embereken.

Érthető tehát, hogy ez az egész rákgyógyítás, egy hatalmas biznisz. Nem céljuk megtalálni az ellenszert – mely sokak szerint már régen létezik -, sokkal inkább abban érdekeltek, hogy minél több kezelést tudjanak elérhetővé tenni.

A kérdés már csak az, hogy meddig engedjük még nekik, hogy vagyonokat keressünk rajtuk, vagy mikor kerül bele a képletbe egy olyan nem várt tényező, mely tönkreteheti a jól felépített birodalmukat…

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód betegségek gyógyszerlobbi kemoterápia rákipar


Megtekintések száma: 23739





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet