Szabadkőművesek irányítják Európát - már az Európai parlamentben vannak?

2017. május 15., hétfő




Hamarosan eljöhetnek Európa végnapjai?

Az Anonymus hackercsoport újra hallatott magáról. most azonban olyan dokumentumokat hoztak

évek óta ott lehetnek az Európai parlamentben, ráadásul egyre nagyobb többségben? Egyes bennfentes információk szerint a szabadkőművesek feltett célja az, hogy átvegyék Európa felett a hatalmat, és ők irányítsák az EU-t.

Nem csak arról van szó, hogy a szabadkőműves mozgalmak szinte virágoznak napjainkban.

És nem is feltétlenül csak arról, hogy hazánkban is több tucat páholyuk működik, hanem arról, hogy a háttérben egyre nagyobb szerephez jutnak, és Európai szinten egyre nagyobb a befolyásuk.

Ezzel pedig hatalmat nyerhetnek, mígnem egész Európát ők fogják irányítani.

"Nem működünk szektaként, nem tartunk orgiákat sem" - nyilatkozta már korábban több ismert tagja is ennek a szabadkőműves csoportnak, hogy eloszlassák a tévhiteket.

Ugyanakkor nagyon sokan állítják, hogy a szabadkőművesek még manapság is bizarr összejöveteleket tartanak, és megdöbbentő beavatási szertartásaik vannak. Feltett céljuk pedig az, hogy minél nagyobb legyen a befolyás.

Ezzel ugyanis Európát készakarva tudnák irányításuk alá vonni, és aszerint táncoltatni, hogy Amerika, és a szuperhatalmak mit is akarnak. Európa ugyanis egyre növekedett, és ez a gyorsuló ütem, és az EU létének ténye komolyan veszélyeztethette hosszabb távon az összes nagyhatalom érdekeit.

Gondoljunk csak bele: a földből, szinte a semmiből néhány évtized alatt egy Európai nemzeteket tömörítő akkor még erős, és ambiciózus unió nőtt ki, és néhány év alatt elérte azt, amit a szuperhatalmak évszázadokon át építettek.

Ezt el kellett nyomni, és a feltett cél az, hogy az Európai Uniót megbomlasszák, majd meggyengítsék, hogy ne tudjon egységes erőként fellépni. Nem véletlenül zajlanak le napjaink folyamatai. Mindennek oka, és célja van.

Sokak szerint ez már lassan a végső fázisban jár, és Európa végnapjai hamarosan közelegnek.

Mások azonban optimistábbak, és azt mondják, hogy messze még az a nap, amikor a szabadkőművesek többségben lesznek a parlamentben, és képesek lesznek meglépni azt, amit ők szeretnének az Európai Unióval csinálni. feloszlatni és módszeresen felszámolni.

Rajtunk, európaiakon is múlik, hogy végül elbukunk-e a háttér hatalmakkal szemben.

Legyünk résen, vigyázzunk, hogy kik azok az igaz hitű emberek, akik Európának a legjobbat akarják, és kik azok, akik hamis ígértek mögé bujtatott bomlasztással akarják szétzilálni ezt a közösséget.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés európa politika új világrend szabadkőművesek eu


Megtekintések száma: 77430





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet