Szellem játszott a zongorán?

2017. január 30., hétfő




Döbbenetes felvétel került elő, ahol a hangszer kísérteties módon teljesen magától szólalt meg.

Egy paranormális kutató kapta lencsevégre azt a pillanatot, amikor egy zongora magától elkezd szólni.

Soha azelőtt nem volt még ilyenre példa, és állítja, hogy a szakérői elemzések sem fognak mást megállapítani, minthogy a videó valódi, és egy igazi természetfeletti jelenség látható rajta.

Lee Robertse tényleg olyan dolgot kapott le, amit még senki más azelőtt. Egy ténylegesen megtörtént, paranormális jelenséget. A jelenséget mér spektrométerrel is mérni lehetett elmondása szerint.

Az által készített felvételen jól látható, ahogyan egy zongorának a billentyűi elkezdenek mozogni, és különféle hangokat kezd el játszani annak ellenére, hogy bárki ott tartózkodna a közelében.

Lee Roberts elmondása szerint egy démon volt az, aki elkezdett játszani a zongorán. Egy olyan entitás, akivel nem első ízben próbálta már felvenni a kapcsolatot, de most sikerült ténylegesen elérni őt egy Ouija tábla segítségével.

Ez a különleges eszköz gyakran nagy segítség azoknak, akik megpróbálnak valahogyan összeköttetésben maradni, vagy lenni a túlvilág lényeivel.

Arról van szó, hogy ez a tábla - melyet beszélő vagy szellemtáblának is szoktak hívni - képes elérni a túlvilág lényeit.

A felvételt magát a nottinghampshire-i Mansfield villában vette fel. A helyszín már régóta kísértetlegendák helyszínéül szolgál, ugyanis nagyon gyakran láttak itt és az épület közvetlen közelében kísérteties alakokat.

A videó kapcsán sokan biztosak benne, hogy nem véletlenül szólalt meg a hangszer, és hogy nem egy átverésről van szó. A kísértet, vagy démon ugyanis feltehetően így próbált a paranormális kutató számára jelezi.

Talán a tudtára akart adni valamit, talán csak jelezte, hogy "Hé, itt vagyok!".

A szellemek és démonok ugyanis egy másik síkban mozognak, és nagyon nehezen lépnek át teljes mértékben a mi síkunkba, hogy láthatóvá váljanak, míg más szellemeknél ez egy tudatos döntés.

Bárhogyan is, az ilyen, és ehhez hasonló jelenségekre a tudomány rendszerint nem ismer semmiféle magyarázatot. Így adódik a kérdés: ha a tudomány nem ad választ, akkor a túlvilág feltételezett létezése lehet a megoldás?

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek


Megtekintések száma: 45283





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet