Szellemet rögzített a kamera egy elhagyatott, II. világháborús alagútrendszerben

2016. december 11., vasárnap




A felvételen láthatóm szellemalak rejtélyét azóta sem sikerült megfejteni

Annak idején néhány évvel ezelőtt egy olyan hátborzongató videó látott napvilágot melyen egy kísértet látható.

Japán titokzatos II. világháborús alagútjai

Méghozzá nem is akárhol, nem is akármilyen körülmények között. Japánban számtalana olyan ősi, elhagyatott alagútrendszer található, melyek egy részét a világháborúk alatt, vagy előtt alakították ki, és gyakran megbújtak odalenn katonák, amikor a háborúk során veszélyes volt a helyzet.

Ezekbe az alagutakba a háború végeztével aztán soha többé nem szálltak alá, és csapot-papot hátrahagyva, nem tértek vissza ezekre a helyszínekre.

Azóta időnként egyes bátor és merész kalandorok, adrenalin fröccsre vágyó fiatalok, és felnőttek ereszkednek le ezekbe az elhagyatott alagutakba.

Az alagutakban a világháborúk fájó mementói még most is megtalálhatóak. Katonai sisakok, személyes holmik, táskák, különféle málhák, vagy épp teljesen megpenészedett ételmaradékok.

Szokatlan hangok az alagutak mélyén

Az utóbbi néhány évben többször számoltak be arról, hogy szokatlanul nyomasztó érzés kerítette az embereket a hatalmába, amikor ezekben az alagutakban sétáltak. Persze ez a nyomasztó hangulat talán csak a bizarr történelmi maradványoknak és tárgyaknak köszönhető.

Azt viszont nem lehet már ezzel magyarázni, hogy olykor suttogásokat, katonáik csatakiáltását is lehetet visszhangozni, hallani a földalatti folyosókon.

Sőt, több ízben nehéz bakancsok lábnyoma törte meg a csendet, miközben az emberek lent tartózkodtak. Ezeknek soha nem volt meg a forrása, és soha nem találtak senkit odalenn.

Feltűnő szellemalak az egyik alagútban

Aztán néhány éve feltűnt egy nagyon ijesztő videó, egy hátborzongató szellemalakról, ami félmeztelenül fordult be az egyik alagút sarkán, majd eltűnt a falak között.

Rengetegen próbálták megfejteni, ki lehetett a felvételen, de nem jöttek rá., Annyi bizonyos, hogy talán egy a második világháború során a környéken harcolt katona, aki talán az alagútrendszerben lelete a halálát rejtélyes körülmények között.

Ráadásul ezek az alagutak olykor igen erős sugárzás van voltak, így védőöltözet nélkül nem is volt tanácsos sokáig lent tartózkodni.

A felvételt volt, aki hamisítványnak tartotta, de a legtöbben hittek a hitelességében, annál is inkább, mert a szakértők is azt nyilatkozták a videóról, hogy azon nem láthatóak videómanipulációs nyomok.

Azóta is rejtély

Azóta sem derült ki sokminden a titokzatos szellemalakról. Lehetett egy munkás, aki az alagutakon dolgozott. Vagy egy katonai, esetleg egy civil, aki talán az erős sugárzásban vesztette az életét.

A sejtelmes alagútrendszerben azóta is látni időnként sötét árnyalakokat átsuhanni a falak között. Ezek a lidércek a világháború emlékeinek őrzői, olyan nyughatatlan szellemek, akik még nem lelték meg békét.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek ijesztő bizarrr világháború


Megtekintések száma: 57401





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet