Szerinted létezik reinkarnáció? Ezek a fotók azt bizonyítják, hogy IGEN!

2019. április 6., szombat




Reinkarnáció, lélekvándorlás. Egy olyan dolog, amiben nem mindenki hisz, de nagyon sokakat foglalkoztat, hiszen a halál utáni élettel kapcsolatos.

Mi több, gyakorlatilag választ adhat a halál utáni élet miértjeire, és arra, hogy pontosan mi lesz az emberi lélekkel és a tudatinkkal, amikor a testünk elpusztul.

Egyes keleti vallások szerint az újjászületések sorozata, az ún. szanszára mindaddig folytatódik, amíg az egyre tökéletesebb életek során az egyén meg nem szabadul a karmájától, és el nem éri a nirvána állapotát.

Az ókori ind művek, például a Katha-upanisad és a Bhagavad-gíta egyértelműen a lélekvándorlás mellett tesznek hitet.

A lélek nem ismer sem születést, sem halált.

Soha nem keletkezett, nem most jön létre, és a jövőben sem fog megszületni. Születetlen, örökkévaló, mindig létezik és ősi, s ha a testet meg is ölik, ő akkor sem pusztul el.

A Biblia tagadja a lélek halhatatlanságát. 

Bár az első emberpár megteremtésekor halhatatlanná lett, Ádámnak és Évának csak feltételes volt a halhatatlansága.

A halhatatlanság még nem volt az övék; csak a lehetősége állt előttük annak, hogy azt végleg megszerezzék; de a bűnesettel elvesztették azt.

A Biblia ismételten egy alvásnak nevezi a halál utáni állapotot. Amikor az ember meghal, teste visszatér a földbe, ahonnan származik, lelke, azaz "az élet lehelete" pedig visszaszáll Istenhez, aki adta azt.

De a Biblia is beszél egy újra megtestesülésről, éspedig a végítélet előtti feltámadáskor.

Az alábbi képek álljanak itt a reinkarnáció bizonyítékaként… vagy pedig mindenki döntse el maga, hogy puszta szerencsés véletlenekről van szó, vagy pedig lélekvándorlásról, a tudat újjászületéséről…

OSZD MEG másokkal is!

túlvilág ezotéria tudat spirituális reinkarnáció lélek halál élet lélekvándorlás test


Megtekintések száma: 357913





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet