Szerzetesek, akik képesek szivárvánnyá változtatni a testük: a megvilágosodás útja?

2022. december 29., csütörtök




Rejtélyes dematerializálódás, amit a tudomány azóta sem tudott megmagyarázni. Létezhet egy magasabb tudatállapot?

Létezik a felsőbb tudat? Egy olyan magasabb tudatállapot, amely során test asztrális síkra lép, elhagyva a fizikai valóságot?

Több száz jól dokumentált esetről tudunk, melyek azt bizonyítják, hogy egyes jógik és szerzetesek rendelkeztek olyan képességekkel, melyekkel meghazudtolták a tudományt.

Mi több, semmilyen módon nem találtak magyarázatot arra, amit ezek a szerzetesek véghez vittek az elméjük és a tudatok erejével, irányításával.

A több ezer éves tanítások részletesen leírják azt, hogyan lehet elsajátítani azt a képességet, amivel a tudat el tuja hagynia valóságot, és a hús börtönét.

Ezt egyes, száz év feletti életkorú szerzetesek pedig gond nélkül tudták alkalmazni, és tudják még ma is alkalmazni, a tudósokat zavarba ejtve ezzel.

Körülbelül 160.000 olyan tudományosan igazolt feljegyzés létezik, melyek arról írnak, hogyan alakultak át szerzetesek tiszta fénnyé, vagy szivárványformába.

Ez egy olyan végtelen energia, ami mindenen áthatol, és ami kilép a valóságunkból.

Francis V. Tiso atya rengeteg saját megfigyelést is feljegyzett, és szintén próbálta megfejteni a rejtélyt.

Sőt, akadtak olyan kezébe került dokumentumok is, melyek között képek és felvételek is voltak egy-egy ilyen fénybe való átalakulásról...

Számos Buddhista hiszi, hogy a meditációnak egy olyan mély szintjére ért el, amit úgy hívnak, hogy „tukdam”. Ilyenkor a test lekapcsol, de a tudat tovább él.

Dr Barry Kerzin, Buddhista tanár és a Dalai láma orvosa elmondta:

„Volt szerencsém gondoskodni néhány szerzetesről, aki elérte a tukdam állapotát. Ha egy személy képes megőrizni ezt az állapotot 3 hétig – ami nagyon ritkán történik meg – akkor a teste lassan összeaszódik, és a végén csak a hajak meg a körmök és a ruhája marad.

Általában ilyenkor aki a szerzetessel él, lát egy szivárványt az égen, ami napokig ott marad.

Ez azt jelenti, hogy talált magának egy szivárványtestet, ami a Buddhához való eltérés legközelebbi állapota. 

Ha a meditáló megtud maradni ebben az állapotban, Akkor Buddhává válik. Ezen a szinten a szerzetes mindenkinek segít maga körül, és a környéken mindenki örömet fog érezni.”

A tudomány mind a mai napig nem tudja ezt az egészet megmagyarázni, de sokan hisznek abban, hogy a szerzetesek paranormálisnak hatós viselkedése egy napon tudományosan megmagyarázható lesz.

Az biztos, hogy mindennek oka van, és minden lehet valóság is. Főleg, hogy ezeket az eseteket igazolták és jól dokumentálták. pusztán a jelenlegi tudomány még nem tud vele mit kezdeni...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek bizarr parranormál szerzetes


Megtekintések száma: 127155





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet