Szimmetrikus, 3 oldalú piramis bukkant fel egy Marsfelszínről készütl felvételen? Aa NASA hallgat

2023. november 10., péntek




Tagadhatatlan egy ősi, fejlett civilizáció megléte?

Valami olyan dolgot találtak egy a Mars felszínéről készült nem túl régi felvételen, ami mindent megváltoztathat.

A NASA titkáról lehet, hogy végleg fellebbent a fátyol, ugyanis egy olyan tereptárgy bukkant fel ezen a felvételen, mely nem magyarázható egyetlen természetes folyamattal sem.

A természet ugyanis nem dolgozik pontos szögekkel, és teljes és szinte tökéletes szimmetriával.

Márpedig amit most találtak, az minden tekintetben egy mesterségesen, egy konkrét céllal létrehozott építménynek tűnik.

Egy három oldalú, tökéletes szimmetriában lévő piramis képe láétható a műholdas felévtelen, melyet a Cydonia régióról készítettek.

A régió neve onnan lehet ismerős, hogy itt korábban néhány évtizede felfedeztek valamit a közelben, ami az egész világot megrengette: a marsi arcot.

Annak idjeén a marsi arc felfedezése valami hihetetlen volt. Sokan már akkor arról beszéltek, hogy egy földönkívüli civilizáció műve lehet, és hogy a Mars több millió évvel ezelőtt lakott lehetett.

Aztán a NASA eltusolta az egészet, és ahogyan a marsi porviharok miatt lassan ellepte a törmelék az arcot, csináltak pár új felvételt, ami azt bizonyította első ránézésre, hogy a marsi arc sosem létezett.

Pedig valójában ma is ott van a marsi homok alatt...

A három oldalú piramist egy 2001-es képen vették észre kutatók. Az építmény teljesen szabályos, kizárt, hogy a természet formálta volna.

A Mars Global Surveyor képe után aztán 2002-ben, 2003-ban, 2014-ben és 2017-ban is készült fénykép ugyanerről a régióról.

Adódott is a kérdés, vajon a NASA miért érdeklődik ennyire a terület iránt, hogy néhány évente egyre jobb fotókat készítsenek róla...

A Cydonia régióban különös együttállások, matematikailag is bizonyítható alakzatok figyelhetők meg.

Senki sem tudja, hogy ez miért van így, de azt gyanítják, hogy a régió tereptárgyai valójában egy kozmikus térképet alkotnak, amit az ősi idegenek hagyhattak az emberiségre a Marson.

Erre ugyan nincs konkrét bizonyíték, de a NASA hallgatása, és szokatlanul nagy figyelme a terület iránt többet mond minden szónál...

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek mars összeesküvés ősi idegenek marsi civilizáció


Megtekintések száma: 106337





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet