Szűz Mária jelenésről készítettek felvételt egy chicagoi templomban!

2017. augusztus 16., szerda




Mi történhetett egy Chicagoban található templomban? Égi csoda? Isteni jelenlét? Valójában senki sem tudja, mert a felvétel alapján, amit ott készítettek, ezt egyértelműen nem lehet megmondani.

Az azonban biztos, hogy valamit sikerült lencsevégre kapnia egy nőnek iPhone-nal.

A templom belsejében, ott, ahol máskor a papok is szokták állni, egy csuhás, köpenybe öltözött alakot pillantott meg. Az alakból nagyon erős fény áradt, és úgy nézett ki, mintha maga Szűz Mária jelent volna meg előtte.

Magasabb volt, mint egy átlagos ember, talán lebeghetett a padló felett.

A nő elmondta, hogy szabad szemmel nem lehetett látni ezt az entitást, ezért szinte biztosra veszi, hogy egy szellemalak volt, méghozzá Szűz Mária megjelenő szellemalakja.

Annyira biztos a képek hitelességében, hogy fotószakértők rendelkezésére bocsátotta azokat, akik megállapították, hogy valódiak, tehát nem módosítottak. Már csak az a kérdés, hogy valóban isteni csodák vagyunk tanúi, vagy csak egy optikai illúziónak.

A hívők szerint egyébként egyre gyakoribbak a hasonló furcsaságok, vért könnyező szobrok, megforduló keresztek a templomokban, mintha előre jeleznék a végidők közeledtét.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál vallás isten jelenések csoda szűz mária


Megtekintések száma: 99825





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet