Tényleg angyalokat láttak az orosz űrállomáson az asztronauták?

2017. április 13., csütörtök




Az orosz űrhajósok furcsa fényekről és lényekről számoltak be.

A hihetetlen történetről rengeteg dolog kering az interneten, és azok, akikkel ez az egész megtörtént odafenn 1984 júliusában, megesküdtek rá, hogy igaz volt az, amit mondtak.

Amit pedig láttak, nos, az nagyon is valós.

De m is történt abban az évben az orosz űrállomáson?

Oleg Atkov parancsnok, Vladimir Solovyov és Leonid Kizim űrhajósok jelentették a földi irányításnak teljes váratlansággal, hogy valami sárgás, narancssárgás fény körülvette az egész űrállomást.

Megdöbbentő események vették kezdetüket. Az oroszok úgy fogalmaztak, hogy a fény csodálatos volt, ugyanis elöntötte őket valami hihetetlen megnyugvás, és egyáltalán nem félek az egészről.

Ami még megdöbbentőbb volt az az volt, hogy állításuk szerint ez a narancssárgás fény az átlátszatlan falakon keresztül is átsugárzott, mintha az űrállomás falai csak kartonpapírból lettek volna.

A fény teljesen elvakított mindenkit az űrállomáson, így senki nem látott az első percekben semmit. Amikor aztán a jelenség abbamaradt, a kezdeti megdöbbenésből felocsúdva mindenki kereste a fényt, hogy mi lehetett, és honnan jöhetett.

Páran ekkor már azt kezdték sejteni, hogy talán angyalokat láttak, vagy valamiféle égi jelenésnek voltak a tanúi.

Sejtésük be is igazolódott, ugyanis egy megdöbbentő látvány tárult a szemük elé.

Azt jelentették az űrközpontnak, hogy hét angyalt látnak, akiknek arcuk van és az űrállomáson kívül lebegnek.

A későbbi beszámolóik alapján ezek a lények emberi lények voltak, legalábbis nagyon hasonlítottak az emberekre. Ragyogó fény áradt belőlük, és szárnyaik voltak, egy különleges fénykoszorúval körülvéve.

Mivel jelen voltak, és képesek voltak átlebegni a tárgyakon, ezért azt feltételezték róluk, hogy valahogyan képesek voltak követni az űrállomás mozgását és sebességét.

A jelenség, és az angyali alakok 10 percen át voltak láthattak, mire végleg eltűntek az éterben. A jelenségre rengeteg különféle elmélet létezik, hiszen akkora horderejű volt a dolog, hogy mindenképpen a végére akartak járni.

A legelső, és egyben leglogikusabb magyarázat szerint az űrhajósok kimerültek, fásultak, és stresszesek voltak, ezért gyakorlatilag tömeges hallucinációt élhettek át.

Azonban 11 nap elteltével valami új érdekes dolog történt. Egész pontosan a 167. napon újabb három kollégájuk csatlakozott hozzájuk, akik a Soyuz T-12-es űrhajóval érkeztek, Svetlana Savitskaya, Igor Volk és Vladimir Dzhanibekov űrhajósok.

Egy kevés idő eltelte után a személyzet ismét azt jelentette a földi irányító központnak, hogy az űrállomás megint a narancsszínű, vakító fényben úszik.

Az ablakokon át látták ezeket a lényeket. Akkorák voltak, mint egy nagyobb Boeing gép. Ragyogtak, arcukat pedig alig lehetet kivenni, de emberi vonásaik voltak. Az történteket kezdetben eltitkolták, és figyelmeztették a legénységet, hogy nyilvánosan senkinek se beszéljenek az esetről.

Mivel a második legénység is tanúja volt az egésznek, nem valószínű, hogy a fáradtság, és a stressz okozta volna a dolgokat, és az sem, hogy csak a fejükben létezett a dolog.

A esetet szándékosan hagyták elsenyvedni, hogy mindenki elfelejtse, és a média ne írjon többé róla.

2012 december 6-án egy megdöbbentő felvétel készült a Nemzetközi Űrállomásról egy ismeretlen fénylő objektumról. Sokak szerint ez ékes bizonyítéka annak, amit annak idején az űrhajósok láthattak.

A narancssárga színben úszó anomália valóban úgy néz ki, mintha egy óriási angyali alak lenne.

A mai napig nem tudni, mi történt odafenn, és hogy ezek az egyébként képzett szakembernek számító, szavahihető űrhajósok mit láttak, és tapasztaltak az űrben...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek isten angyalok összesküvés hiheteten


Megtekintések száma: 238641





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet