Tényleg idegenek jártak Hawaii-on? Megdöbbentő felvétel került elő!

2017. szeptember 23., szombat




Egy földönkívüli támadt rá egy idős hawaii-i férfire! A felvétel egybevág a néhány nappal ezelőtt megjelent szintén Hawaii-on készült felvétellel. Az alakváltók csendben megkezdték az inváziójukat?

Lehet, hogy csendben megkezdődött valami az emberiség ellen. Az idegenek már évtizedek óta köztünk járnak, most azonban valami megváltozott.

Sokkal bátrabbak, sokkal nyugtalanabbak, és az életünkre törhetnek.

Nemrég, néhány napja járta be az a felvétel az internetet, melyet egy hawaii-i temetőben készítettek. Az egyik sírkőnél egy szokatlan alak látható. Szemmel látható, hogy van ott valaki, és hasonlít egy emberre, de mégsem emberi lény.

Maga a felvétel nagyon megosztó, és míg sokak szerint az egész nem több, mint egy hamisítvány, addig sokan mások úgy gondolják, hogy valódi lehet.

Már akkor azt mondták sokan, hogy feltételezhetően egy alakváltóról lehet szó. Ezek embernek is tudják magukat álcázni ha kell, és a Lacerta-interjú során a földönkívüli informátor is elmondta, hogy az alakváltók már nagyon régóta köztünk élnek és megfigyelnek minket.

Óriási hírként aztán nem sokkal később megérkezett egy újabb felvétel, melyen láthatóan ugyanaz a lény amit a temetőben láttak, egy idős férfira támad rá.

Elképesztő fotók, majd egy videó borzolta az idegeket az interneten, amin egy 80 éves nyugdíjasra egy földönkívüli támadt. Hatalmas pofozkodás kezdődött.

Sokak szerint az egész azonban nem más lehet, mint egy átverés, megvezetés, és egy riporter Blake Cousins akarta meglovagolnia temetős felvétel okozta hype-ot.

Blake először készített egy érdekes képkockákból álló snittet, amolyan étvágygerjesztőt, amit megfuttatott a YouTube-on! – állítják a vádak.

Azonban arra sincs bizonyíték, hogy a felvételek valóban hamisítványok lennének, a temetős felvételről pedig továbbra is kitartóan állítják az emberek, hogy valós lehet.

Az idegenek tehát köztünk járnak nap mint nap, és mi nem is tudunk róluk.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 48904





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet