Tényleg léteznek a szürke idegenek? Egy férfi lefotózott egyet!

2016. október 13., csütörtök




Egy férfi azt állítja Devonban, hogy lefotózott egy igazi élő földönkívülit. Vajon a fotó valódi, vagy csak egy ügyes trükk? Ha bebizonyosodna az eredetisége, az bizonyítaná a szürke idegenek jelenlétét a Földön!

Az Angliai Devonban készített egy nagyon titokzatos képet John Mooner, ufó szakértő. Az általa lőtt felvételen elmondása szerint egy alakváltó humanoid lény látható, egy magas szürke.

Hogy a kép tényleg bizonyíthatja-e az idegen jelenlétét a Földön, vagy csak John elmebetegségét igazolja, még ne tudni, de több szakértő is elkezdte vizsgálni a szóban forgó bizonyítékot.

Az esetben az volt a különös, hogy a férfi elmondása szerint próbálta a lényt jobban megközelíteni, ekkor azonban vért köhögött fel, amit a titokzatos szürke alak telepatikus károkozásának tudott be.

A lényt egy parkban sikerült lefotózni, aki először szoborrá meredt, majd elkezdett a föld felett lebegni.

John számára szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy ez az alak nem egy ember, hanem egy idegen teremtmény.

Mielőtt sikerült egy kicsit közelebb jutnia, megpillantotta a lény fekete szemeit, melyek hatalmasak voltak, és mindent visszatükröztek a környezetből.

Közelebb ennél már azonban nem jutott, mert a lény rámeredt, és a férfi vért köhögött fel, és erős nyomást érzett a fejében, ezért nem kockáztatott.

Természetesen a férfi történetét rengetegen csak mesének tartják, és úgy gondolják, hogy az egészet csak kitalálta.

Tény, hogy John Moore többször került kapcsolatba idegenekkel, ami feltűnően véletlen egybeesés, hogy valakit ennyiszer „megtaláljanak” az idegenek.

Ennek ellenére váltig állítja, hogy az eset megtörtént, és ezt a független szakértők be fogják bizonyítani, akiknek odaadta a fotót elemzésre.

Az elemzés az előzetes hírek szerint valóban nem mutatta ki, hogy a felvételt manipulálták volna, tehát a képen látott valami nagyon is valós, azt azonban nem tudni, hogy ott a helyszínen nem-e lett hamisítva valami.

A környéket a szkeptikusok is átvizsgálták, hátha találnak csalásra utaló nyomott, idegen bábut, vagy hasonlót, de egyelőre nem vezetett a keresés semmiféle eredményre.

Adódik a kérdés: ki hisz a férfinek, és ki nem? Tényleg idegenek járnak közöttünk itt a Földön? Vagy az egész csak egy szemfényvesztés?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 23432





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet