Tényleg léteznek az árnyékemberek? A riasztó jelenség nyomában…

2016. december 27., kedd




Úgy mozognak, mint az árnyak. Követnek minket, mintha saját árnyékaink lennének. Az árnyemberekkel mindenki élő ember találkozik legalább egyszer az élete folyamán. De kik lehetnek ők?

Rejtélyes árnyékemberek

A szellemvilág nagyon változatos, és sokszínű. A túlvilágról ugyanis mindenféle emberi lélek átjöhet, de olyan is akad, amely eleve át sem akart menni a holtak világába.

Gonosz lelkek, démoni entitások, vagy épp jóságos szellemek népesítik be világunkat, elbújva előlünk, viszont időnként hallatva magukról.

Léteznek olyan titokzatos, alaktalan, és egyben arcnélküli lények is, melyek valaha emberek voltak, ám végül önmaguk árnyékaivá váltak. Őket szokták árnyékembereknek hívni.

Az árnyékemberek jelenléte mindig éreztet egy nyugtalanító fenyegetést, mintha nem lennénk biztonságban.

Ha megjelennek, az baljós előjel

Ezek az árnyéklények képesek nem csak félelme érzetet kelteni bennünk a puszta jelenlétükkel, de a nyomukban igen gyakran jár a halál, vagy egyéb szerencsétlenség.

Bizonyos esetekben csak álmainkban jelennek meg, de ez nem teszi őket kevésbé valóságossá. Gyakran hoznak rossz hírt, vagy adnak át egy túlvilági rossz üzenetet.

Ezen üzeneteket sokszor meg sem vagyunk képesek fejteni, de van úgy, hogy még az sem tudatosul bennünk, hogy üzenetet adtak át számunkra. Ha megjelennek, az mindenképp egy baljós előjel az életünkben.

Ezek az árnyalakok a falakon át is képesek közlekedni, akárcsak egy szellem. A szellemektől eltérően azonban pillanatok alatt el tudjuk űzni őket környezetünkből azzal, ha lámpát kapcsolunk, vagy közvetlenül fényt irányítunk rájuk.

Általában azonban teljesen ártalmatlanok, és a megjelenésükkel csak előre jeleznek nekünk valami rosszat.

Csak nagyon kevés esetről tudni, amikor konkrétan képesek voltak élőket bántalmazni. Inkább a puszta létezésük, a megjelenésük az, ami nagyon félelmetes, és az emberben elültet egy bizonyos szintű paranoiát.

„Egyszer fölébredtem álmomból, és ott állt a szobám ajtaja mellett, és csak vigyorgott. Hátborzongató érzés volt.” – számolt be róla egy dakotai nő, akit gyerekkorában gyakran látogatott egy árnyalak.

Másik dimenzióból érkezhetnek

Senki sem tudja, hogy ezek a lének pontosan honnan származnak. Úgy tűnik, mintha a túlvilág szülöttei lennének, mégis amorf, alakjukat változtatni képes lényekként jelennek meg.

Egyesek szerint ezek az árnyalakok nem is a túlvilágról érkeznek ide a Földre, hanem egyenesen a pokolból, vagy egy teljesen más dimenzióból.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek ijesztő démonok démon


Megtekintések száma: 64467





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet