Tényleg Soros áll Európa krízise mögött?

2017. április 30., vasárnap




Sokak szerint – és egyes napvilágot látott, hiteles dokumentumok szerint Soros György ki akarja véreztetni Európát.

Elkerülhetetlen lehet az gazdasági összeomlás. Óriási gazdasági és egzisztenciális válsággal fogunk szembenézni hamarosan, és Európa összes polgára.

Az Európai Unió a jelenlegi formájában nem működőképes. Azonban nem képes megújulni, fölemelkedni saját romjaiból, mert bizonyos érdekek ezt nem teszik lehetővé. Egész pontosan ellehetetlenítik.

Soros Györgyről rengeteg különféle összeesküvés elmélet kering. Ezek mindig beszámolnak arról, hogy Sorosnak mekkora hatalmas van. Lehet ezek mögött a szóbeszédek mögött, hiszen egyszer állítólag saját maga mondta azt, hogy ő Istennek gondolja magát – átvitt értelemben – mert olyan nagy hatalma van Amerikában is.

A zsebében van számos szerv, és ipar, és gyakorlatilag bárhol képes megmozdítani a szálakat, a keze bármeddig elér.

Egyesek szerint Donald Trump győzelme sem véletlen, és valójában az egész Sorosnak köszönhető.

Napvilágot láttak olyan dokumentumok is, melyek egyértelműen bizonyíthatják azt, hogy Soros kapcsolatban állt és áll ma is az oroszokkal. Olyan ügyletekért kapott pénzbeli támogatást, melyek oroszországi, és az oroszbarát politikát tették népszerűvé Európában.

Ezt Soros maradék nélkül próbálta teljesíteni, és teljesíti napjainkban is.

Egy elmélet szerint az elmúlt évben-években lezajló óriási menekülthullámért is részben ő a felelős, mert a háttérből mozgatta a szálakat.

Ha így van, akkor feltett célja lehetett az, hogy Európát kivéreztesse, és ez nem is titok, egyre nyíltabban csinálta az utóbbi időkben.

Egy meggyengült Európa ugyanis jó az oroszoknak, és jó a Soros érdekeltségnek is. Európa tehát nem véletlenül volt tehetetlen és bamba, az egész menekültkérdés teljesen rosszul lett kezelve.

A következő lépés egyértelműen az lehet majd, hogy végső csapást mérnek majd Az EU-ra, és Afrikából is elindul majd a fekete tömeg, mint menekülő horda. Ezek pedig a végletekig legyengítik Európát, és megsemmisítik annak határait.

A Soros üzem tehát egyesek szerint még magasabb fokozatra fog kapcsolni.

Azt pedig senki sem tudja, mi is lesz a háttérből irányító oligarcha következő lépése.

Már ha így van, ugyanis a mai napig nem tudni azt se, mennyi igaz a Soros-birodalomról és háttérhatalomról szóló dokumentumok, és szóbeszédek mögött, de az általános igazság, hogy minden pletykának van valami alapja…

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika


Megtekintések száma: 21771





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet