Természetes vízhajtó ital egy egyszerű konyhanövényből!

2017. szeptember 5., kedd




Próbáld ki, garantáltan be fogja váltani a hatását.

Időnként méregtelenítési, és egyéb szempontok miatt nagyon fontos lehet, hogy az ember szervezetéből nagyobb mennyiségű víz ki tudjon ürülni viszonylag rövid idő alatt úgy, hogy az ne jelentsen nagy megterhelést.

Erre ma már a modern nyugati orvoslás különféle drága tablettákat kínál, de ezek gyakran komoly mellékhatásokkal, extrém esetben súlyos panaszokkal, szövődményekkel járnak. Leggyakrabban a boka, illetve a csukló környéke dagad. Ez rendkívül kellemetlen érzés és nem is túl esztétikus.

Azonban van egy nagyon egyszerű, házi módja annak, hogy méregtelenítés gyanánt vízhajtót készítsd magadnak.

A természet patikája ugyanis a rendelkezésedre áll, és mindössze csak egy egyszerű konyhai növényre van hozzá szükséged.

Ez nem más, mint a petrezselyem.

A különleges, és rendkívül erős vízhajtó keveréket két petrezselyem leveléből forrázd le. Ezt a keveréket fogyaszd el, méghozzá úgy, hogy napi 2 pohárnyi adagot mérj ki magadnak.

Legalább 5-6 petrezselyemszálat használj fel az ital elkészítéséhez! Nincs más dolgod, mint forróvízbe tenni, majd hagyod, hogy szobahőmérsékletűre hűljön, végül leszűröd, és elteszed.

Ha nincs erre időd, akár el is rágcsálhatod a petrezselyem szálakat!

A hatása garantált lesz, és igen látványos. Amellett, hogy méregtelenít és kihajtja belőled a felesleges vizet, alaposan energizálja majd a tested.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés természetes remediák


Megtekintések száma: 40256





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet