Térváltó földönkívüli anomáliát filmeztek le Romániában?

2017. szeptember 19., kedd




Alkonyatkor egy furcsa anomália bukkant fel a horizonton. Ami ezután következett, azt alig veszi be az emberi szem...

Nehéz megmondani, hogy mit lehet látni azon a romániai felvételen, melyet egy autóból készítettek, és aminek sok szemtanúja is volt.

A román televízió is beszámolt az eseményekről, mert a szemtanúk elmondása szerint rengetegen pánikba estek.

"Senki sem tudta, hogy mi az ott az égen! De nagyon megijedtünk, azt hittük, hogy az idegenek inváziója elkezdődött" - nyilatkozta egy később előkerült szemtanú, aki a két szemével látta annak idején a jelenséget, 2009 október 25-én.

Az esetet azért is említjük meg, mert ez volt az egyik olyan első komolyabb eset, amikor ilyen, és ehhez hasonló alakú anomália úgy jelent meg az égen, hogy az komolyabb riadalmat keltett a helyszínen.

Annak ellenére, hogy nagyon sokan úgy gondolták az ufó hívők közül, hogy ez egy idegen szerkezet térváltása volt, a tudomány alaposabban megvizsgálva a felvételt, előállt egy másik magyarázattal is.

Eszerint a magyarázat szerint egy ez újfajta, azelőtt szinte ismeretlen felhőfajta volt, amit lyukas felhőnek hívunk.

A lyukas felhő olyan cirrocumulus vagy altocumulus felhő, melyben nagyméretű, kör alakú nyílás látható.

Ilyen lyuk kialakulása előtt a felhőben a hőmérséklet a fagypont alá esik, azonban nincs elegendő szilárd részecske ahhoz, hogy jég alakuljon ki. Emiatt a felhőnek ez a része túlhűtött folyadéknak tekinthető. Amikor a felhőnek ez a része elkezd megfagyni, ez hirtelen megy végbe.

A képződményben lévő jégcseppek a földfelszín felé kezdenek esni.

Ez a jelenség elég ritka, de az utóbbi években egyre többször tapasztalni ilyet. A romániai eset volt az egyik fő kiváltó oka annak, hogy jobban megvizsgálják a jelenséget, és rengeteget megtudjanak a folyamatairól.

OSZD MEG másokkal is!

megmagyarázhatatlan ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 151969





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet