Ti­tok­za­tos vízi ször­nyet kaptak lencsevégre Kor­fun

2015. november 4., szerda




Egy bar­langi ha­jó­ki­rán­du­lá­son tűnt fel a fur­csa lény, me­lyet egy tu­rista vé­let­le­nül örö­kí­tett meg gé­pé­vel. A szak­em­be­rek ele­mez­ték a ké­pe­ket, de nem tud­ták azo­no­sí­tani. Így rej­tély, hogy pon­to­san mi­lyen állat lapul a görög bar­lan­gok mé­lyén.

[dropcap]A[/dropcap] tengerek és óceánok mélye sok titkot rejt, így valószínűleg számos ismeretlen állatfaj lapul a tudósok számára elérhetetlen helyeken.Olykor azonban a víz a partra sodor egy addig soha nem látott állatot, ami csodálatos, de egyben rémisztő is. Hiszen sokszor a legszürreálisabb horrorfilmek lényei öltenek valódi testet. 

Az azonban ritkább, hogy még élő példányokkal találkozzunk, és meg is örökítsük őket.

Egy skót turista Korfun nyaralt a családjával, és egy csodás hajókiránduláson is részt vettek, ahol meglátogattak egy vízi barlangot. Harvey Robertson rengeteg képet készített a lélegzetelállító természeti jelenségről és a tengerről.

vizi-szorny

Az egyik kattintás után, azonban szinte sokkos állapotba került, mert olyat látott, amit még soha. A vízre fókuszált, mert szerette volna megörökíteni a tenger gyönyörű kékjét. 

De, amikor visszanézte a képeket egy bizarr, titokzatos szörnyre lett figyelmes.

A szürke, tudósok számára ismeretlen állat egy mitológiai lényre emlékeztet, azonban azonosítani nem sikerült a szakembereknek. Így nagy valószínűséggel, valóban egy eddig még soha nem látott fajról lehet szó.

rejtély rejtélyek szörny szörnyek tengeri szörny


Megtekintések száma: 20182





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet