Titkos akták szerint a hadseregnek két légi százada van arra az esetre, ha idegenek támadnák meg a Földet

2017. május 28., vasárnap




Sokak szerint igen árulkodó jel ennek a titkos divíziónak a jelenléte. Háborúra készülnek az idegenekkel? Vagy az egész csak egy fedett félreértés?

Két légierő specialista is azt állítja, hogy Amerikának igen komoly légi hadereje található A Rocky Mountains területén, melyek akár egy komolyabb földönkívüli invázió esetén is bevethetőek lennének.

Olyan titkos divíziók jelenlétéra lehet ebből következtetni, mely rengeteg érdekes dolgot vetíthet előre a jövővel kapcsolatban.

Miről is van szó? Arról, hogy a jövőben egy földönkívüliekkel folytatott háború bontakozhat ki. Vagy már ki is bontakozott egyes bennfentesek szerint.

Az elmúlt években ugyanis több a kormányhoz, és a hadsereghez köthető ember állította, hogy olyan divíziók, katonai századok és egységek jöttek létre, melyeket arra képeztek ki, hogy idegenek ellen vegyék fel a harcot.

A szkeptikusok szerint pusztán arról van szó, hogy a katonákat a lehető legbizarrabb szituációkra is kiképezzék, és a földönkívüliek elleni harc szimulált gyakorlata is csak egy ilyen mesterkélt, de alaptalan forgatókönyv.

Mások szerint azonban ez az egész jóval komolyabb egyszerű szimulációnál.

Amerika egyre inkább az űr felé bővíti a haderejét, ami azt jelentheti, hogy veszélyt, fenyegetést lát az űr irányából, vagy legalábbis szeretne felkészülni egy esetleges invázióra.

Több titkos űrbéli katonai századot akarnak létrehozni, de erről még nem tud a közvélemény, ahogyan arról a két légi századról sem, melyek a világ és a tudomány által nyújtott legmodernebb, lézeres alapú fegyvereivel vannak felszerelve, és amikkel országokat lehetne leigázni.

Azonban ezeket a divíziókat csakis űrből érkező agresszorok esetében vetnék be.

Vajon miért van az, hogy több névtelenséget kérő katona szerint is olyan kiképzések zajlanak, melyekben azt tanítják, hogyan kell fellépni idegen szárazföldi, és légi haderő ellen?

Sőt, egyes CIA-tól kiszivárogtatott dokumentumok is alátámasztják ezeket a titkos hadműveleteket, melyeket a hadseregek sohasem tagadott. Szerintük természetes, hogy abszurd helyzeteken keresztól képezik ki katonáikat.

De mi van, ha emögött valós félelmek, valós készültség áll?

A tervezetből egyértelműen kiderül, hogy az űrből érkező agresszorok a sejtések szerint először a kommunikációs rendszereinkre mérnének csapást, vagyis a műholdjainkat túlterhelnék, vagy teljesen megsemmisítenék.

Ha ugyanis ez megtörténik, oda a globális navigációs rendszer, és a haderőink a Földön megzavarodnak és gyakorlatilag minden harcképtelenné válik.

Ezen segítenek majd a jövő új technológiáival, és az űrbe is "mozgatható" titkos légi századokkal.

A nagy kérdés csak az, hogy vajon ez a fenyegetés már itt van a küszöbön, és valamit rejtegetnek előlünk, vagy pedig a közeljövőben fog bekövetkezni? Egyesek pedig azt a megdöbbentő állítást hangoztatják, hogy az idegenek már javában háborúznak, vagyis egyfajta hidegháborús állapot van az emberi faj, és az űrbéli agresszorok között...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés földönkívüli civilizáció idegen invázió


Megtekintések száma: 63008





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet