Titkos átjárók egy másik dimenzióba: a világ tele van titkos átjárókkal! Eltűnés élő adásban! VIDEÓ!!!

2023. március 29., szerda




A térkapu-technológiát, állítólag a földönkívüliek hoztál magukkal a bolygónkra sok ezer évvel ezelőtt. Rengeteg videó kering a neten az elmúlt évekből, melyeken különös eltűnések, előbukkanások láthatóak. Mindegyik közös jellemzője, hogy a különös módon tűnnek el, vagy jelennek meg rajta emberek, akik azt hiszik, senki sem látja őket. De vajon ezek a térkapuk egy párhuzamos világba vezetnek, vagy egy alternatív univerzumba?

Az utóbbi években látványosan megszaporodtak a megmagyarázhatatlan jelenségek, ezen belül is az olyan jelenségek, amikor valaki - vagy épp a kihelyezett térfigyelő kamerák - hirtelen eltűnéseknek lesznek szemtanúi.

Egyre több térkapu észlelés

Nemrégiben például Nepálban is sokan tanúi voltak egy ilyen jelenségnek, melyet egy térfigyelő kamera is rögzített. A felvételen jól látni, hogy egy különös jelenség kíséretében, a semmiből váratlanul előbukkan egy ember a forgalmas utca közepén, majd sietve elvegyül a tömegben.

A tömegből szinte senki sem veszi észre a dolgot, azért többekben felvetődött az, hogy a térkapukat használó alakok a térkapun átlépve nem lesznek azonnal láthatóak az emberi szem számára, csak a felvételeken, az elektronikus eszközök számára valamilyen okból.

Ez lehet például amiatt, mert

a kapun átlépve idő kell, míg hozzáadódik a megfelelő téridőhöz, materializálódik az adott személy.

Így mondhatni szellemként járhat-kelhet valaki a tömegben anélkül, hogy egy ilyen térkapu és annak használata láthatóvá válna.

A fenti videón is egy hasonló jelenség látható. A videót számtalanszor megvizsgálták, próbálták felkeresni az illetőt férfit, de valójában nem volt semmi előrelépés az ügyben, egyesek szerint azért, mert a titkos háttérhatalmak emberei nem akarták, hogy kitudódjon a technológia, amivel ezeket az eltűnéseket, térugrásokat végrehajtják.

A tévénézők és az internetes társadalom értetlenül állt a jelenet előtt. Sehogyan sem jöttek rá, hogyan, és hová tűnt a repülőtéri interjú közben a háttérben álldogáló nő, miután egy pillanatra egy másik utas elsétál előtte, bőröndjeit tolva egy kézikocsin.

A következő másodpercben a nő már nincs ott. De nem volt nyoma, hogy elment volna bármerre is.

Más, – sokkal szkeptikusabb – szemlélődők szerint pusztán a véletlen és némi optikai illúzió játszik közre a szokatlan jelenségben, de a többi hasonló videót nem magyarázza meg, illetve azokat a beszámolókat sem, akik a saját szemeikkel láttak embereket kámforrá válni.

Egy időutazó? Térváltó idegen? Optikai csalódás, esetleg trükkös hamisítvány? Sokan sokfélét gondolnak a jelenségről, mely világszerte egyre gyakrabban tapasztalható a különböző kis és nagyvárosokban, de akár elhagyatott vidékeken is számoltak már be hasonlóról.

Valójában senki sem tudja, hogy mi ez, illetve hogy a térkapukon ki és belépő emberek pontosan kicsodák, vagy hogy emberek-e egyáltalán.

Akad egy régi elképzelés, miszerint az idegenektől eredeztethető ez a kiforrott és egyben félelmetesen fejlett technika, mellyel portálokat lehetni nyitni a téren át.

Az ehhez szükséges tudást és a szerkezetek vázlatrajzait, műszakai információkat már évezredekkel korábban átadták az emberiségnek, akik még csak most értek meg a technológia felhasználására.

Hivatalosan ez a technológia persze nem létezik, hogy arra jutottak, hogy az emberiség egésze - körülbelül 98%-a - nincs még eléggé felkészülve arra, ami egy ilyen tudásanyag és technika használatával járna. Pillanatok alatt kiterjedt háborúk és pusztítás kezdődne a Föld legtöbb térségében.

Ezért egy külön elit - pár ezer ember - kezében van a technológia, akik sötét zsaruk módjára tűnnek el, majd kerülnek elő a világ távoli pontjain.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a térkapuk különböző, elhagyatott tájakon fellelhető kapuknál nyílnak meg újra, és a titkosszolgálat egy alegysége, a sötét zsaruk használják a kapukat arra, hogy nyom nélkül eltűnjenek a legforgalmasabb helyekről is.

Egyes források szerint a térkapukat lehetővé tevő idegenektől kapott technológiát a CIA finomította egy titkos program keretében. Eredetileg időgép kísérleteknek indultak, aztán a projektek átnevezték, és téridő módosító tudományos kísérleteket végeztek.

Magyarázat lehet a rejtélyes eltűnésekre

A világ rejtélyes eltűnéseire mind-mind magyarázatot adhat a térkapuk létezése. Ha valakit el akarnak tenni láb alól, vagy örökre eltüntetni a bolygóról, akkor az elitnek, a háttérhatalomnak semmi dolga nincs, mint egy csapatot küldeni az illetőért, majd egy térkapun át örökre eltüntetni.

Számtalan neves tudós, kutató tűnt már el rejtélyes körülmények között, de átlagemberek ezreinek is nyoma vész minden évben.

Hogy mire kellhetnek az átlag polgárok? Nem tudni, talán különböző emberkísérletekhez, talán tudományos kutatásokhoz, lévén hogy rengeteg tehetséges ember tűnik el nyomtalanul évről-évre.

A térkapukon át azonban nem csak a saját világunkban lehetünk képesek átjárni, hanem másik dimenziókba, párhuzamos világokba.

Ki tudja, hogy ezeken a téridő alagutakon át utazó rejtélyes alakok mennyi midnent alakítottak már úgy a történelem folyamán, ahogy az nekik kedvező.

Talán az egész bolygót, a világ folyásának menetét ez a maroknyi csoport irányítja idegen technológiával felvértezve...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes rejtélyek összeesküvés


Megtekintések száma: 90833





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet