Titkos dokumentumok szerint Amerika kormányzatának köze van a földönkívüli "Bukott angyal" technológiához?

2023. január 28., szombat




Az idegenek és a szuperhatalmak kormányzatainak szoros együttműködése rajzolódhat ki az iratokból.

Nagyon elképesztő dolgok derülhetnek ki olyan titkos iratokból, melyek nagy része a kormányhoz fűződik. Amerika, és a Pentagon ugyanis nem csak tud az idegenek létéről, de fel is használta a technológiájukat egyfajta megállapodás keretében.

A napvilágot látott információk és ügyiratok szerint az egész az úgynevezett "Fallen Angel" - azaz Bukott Angyal projektben csúcsosodott ki.

Ennek keretében ugyanis az emberiség - és a hadsereg - földönkívüli technológiát használt valaminek a megépítéséhez.

Az egész még 1947 nyarára nyúlik vissza, amikor Roswell közelében lezuhant valami. Eleinte ufóról szóltak a hírek, majd érdekes módon a hadsereg tagadni kezdett, és egy meterológiai ballonra fogták az egészet.

Valójában azonban egy földönkívüli eredetű korong alakú szerkezet zuhant le a városhoz közeli mezőkön.

Testeket is találtak, de csak egyetlen pilóta volt életben.

Őt kifaggatták, a megtalált roncsokból pedig évtizedek alatt kihámozták, amit tudtak, de az idegenek műszaki megoldásai zavarba ejtették a mérnököket.

Később az idegenek felvették az emberiséggel a kapcsolatot, és hálájukat fejezték ki, amiért biztosították az egyetlen megmaradt pilóta túlélését. Mivel látták, hogy Amerika nagyon nagy erőket mozgatott meg a roncs műszaki megoldásainak megfejtése érdekében, felajánlották, hogy a technológiájuk egy részét átadják.

Ez Amerika a történelemben megfigyelt vezető igazságtevő szerepe miatt következhetett be.

Megbíztak abban a nemzetben, amikor a világ csendőrére bízták a technológiát, hogy ezzel is hozzájáruljanak a világbéke viszonylagos fenntartásához.

A Bukott angyal technológia keretében egy olyan speciális szerkezetet hoztak létre, mely több évtizeddel megelőzi még ma is a csúcstechnológiát. Mások szerint a Bukott angyal technológia egy összesítő jelző minden olyan technológiai megoldást egy kalap alá véve, mely közvetlenül az idegenektől származik.

Ha ez így van – és dokumentumok igazolják, információk beszélnek róla – akkor Amerika, és a technológia fejlődése az elmúlt évtizedekben egyáltalán nem volt véletlen…

Nem véletlen, hogy az okostelefonok létrejöhettek, vagy a bombázók csúcstechnológiája lehetővé tettek azok megépítését. Sokan ez utóbbiaknak az alakjára is felhívják a figyelmet, hiszen úgy néznek ki, mint egy ősi piramis, ami talán nem is véletlen szimbolika.

A modern világuk vívmányainak 80%-a tehát egy sok évtizeddel ezelőtt bekövetkezett baleset és egy kozmikus szövetség miatt jött létre…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos katonai projektek eltitkolt tények idegen technológia eltitkolt katonai kísérlet


Megtekintések száma: 152482





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet