Titkos NSA dokumentumok idegenekkel való kapcsolatfelvételről árulkodnak

2017. május 3., szerda




Az NSA szervezete egyes források szerint rengeteg az idegenekkel kapcsolatos dokumentumot kezel.

2004-ben az NAS rengeteg által jegyzett rejtegetett, előzőleg titkosított dokumentumot tett közzé a nagyvilág számára.

Azonban akadtak olyan dokumentumok, fájlok, melyek mind a mai napig titkosak.

Egyes belső források, és korábban ott dolgozó szakemberek szerint léteznek például igenekkel kapcsolatos különféle dokumentumok, melyek az NSA birtokában vannak.

Ezeket szándékosan nem hozták soha nyilvánosságra, erre korábban Edward Snowden, a nagy kiszivárogtató botrány élharcosa és egyben kulcsembere is utalt már.

Sőt, egy dokumentum is létezik, melynek azt a nevet adták az NSA rendszerén belül, hogy a "Kulcs a földönkívüli üzenetekhez".

Ez a dokumentum olyan információkat tartalmaz, mely az idegenekkel való kapcsolatfelvételt segíti elő. Kérdés, hogy mikor, és pontosan miért volt szükség rá, de ha valóban létezik - és ezt sok volt munkatárs, és néhány fénykép is igazolja - akkor bizonyíthatja, hogy az emberiség túl van már egy kapcsolatfelvételen egy idegen fajjal.

A 41472-es ügyiratszámú dokumentum 21 kódolt üzenetet tartalmaz, melyet annak idején a Szputnyik űrszonda rögzített, nem sokkal a pályára állása után.

Ezek az üzenetek, érthetetlen kódosok feltehetően idegen eredetűek, ezért is kezdtek el vele foglalkozni az oroszok, majd később az amerikaiak is.

Rengeteg különféle kódfejtő állt rá a dologra, és mihamarabb dekódolni akarták az üzenetet.

Az amerikai haditengerészet embereinek egy része is tanulmányozta az üzenetet, hogy megfejtsék a jelentését, és közelebb kerüljenek a megoldáshoz.

Végül az információk szerint soha nem sikerült teljes mértékben lefordítani, csak szavakat, lehetséges részjelentéseket sikerült kihámozni belőle, ráadásul ezek sem biztosak.

Elmondásuk szerint olyan jelrendszert, vagy egy olyan speciális nyelvet használhattak, ha valóban mesterséges üzenetről van szó, melyet az ember eredendően nem érthet meg, mert nincs még azon a fejlettségi szinten.

Mások szerint pedig az is elképzelhető, hogy valójában már rég dekódolták az üzenetet, az azonban olyan tartalmú volt, amit jobbnak láttak, ha nem hoznak nyilvánosságra még a titkos iratokban sem.

Helyette elkezdték kutatni az üzenet pontos forrását, és azt, honnan kaphatta a jelet a Szputnyik.

Egyes összeesküvés elméletek szerint az üzenet egyfajta hadüzenet lehetett, és ezt követően indult be Amerika nagy lézer és űrfegyver programja, hogy felkészítse az emberiséget egy csillagközi háborúra a jövőben.

Bárhogyan is van, egyre többen hisznek világszerte abban, hogy nem vagyunk egyedül, és hogy az egyes nemzetek kormányai titkolnak előlünk valamit...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények idegen civilizáció


Megtekintések száma: 72421





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet