Titkos orosz dokumentumok bizonyítják, hogy földönkívüli fajok figyelik az emberiséget!

2022. március 28., hétfő




Ez az évszázad leleplezése. Egész idáig hazudtak nekünk a földönkívüli létformákról...

Több olyan orosz dokumentum látott napvilágot, melyek egy része titkos volt. Ezen dokumentumok olyan dolgokat állítanak, ami újra kell hogy értelmezze az idegen létformákhoz fűződő viszonyunkat.

Az emberi fajt folyamatosan megfigyelik.

Már évezredek óta, és kisebb-nagyobb kolóniákban számos idegen faj itt állomásozik a bolygónkon. vagyis ténykedésük mindig is jelen volt, de alig észrevehető.

Az emberi evolúcióba, és a történelmünk alakulásába, a tudományba a gazdaságba egyes kritikus pontokon ha kellett, beavatkoztak, vagy ráhatással voltak az eseményekre.

Ezen inkognitóban élő fajok célja az emberi faj szemmel tartása, míg el nem érünk egy olyan technológiai szintet, mellyel már képesek lehetünk megvédeni magunkat egy földönkívüli invázióval szemben.

A kozmosz ugyanis hemzseg az inváziós szándékú fajoktól, nem véletlen, hogy a Föld egy viszonylag nyugalmas, csillagközi rezervátum része, éppen ezért nem akadtunk még egyetlen űreszközzel sem az élet vagy más civilizációk nyomaira a világűrben.

Az orosz dokumentumok titkos aktonai és kormányzati forrásokból származtak, ugyanis a Szovjetunió idején már létezett egy titkos divízója a KGB-nek, mely ufókkal és azok vizgsálatával foglalkozott.

Az infomrációkat a világ más tájain is megerősítették.

Paul Hellyer, Kanada volt honvédelmi minisztere 2013 júniusában jelentette be a Citizen Hearing On Disclosure konferencián, hogy élnek a Földön űrlények. Úgy tudja, legalább 4 faj látogat minket más-más szándékkal, és már évezredek óta figyelnek bennünket.

Hellyer szerint minimum két csoportja az idegeneknek az USA szövetségese, és állítása szerint bolygónkat egy titkos (földönkívüli) társaság vezérli.

Boyd Bushman, a Lockheed Martin egykori mérnöke, 2014 októberében (halála előtt), egy videó üzenetben vallott az UFO kutatásokról.

Ő is arról tájékoztatta az embereket, hogy a földönkívüliek többször is visszatérnek hozzánk, és közös munkálatokat folytatnak az új-mexikói bázison. 

Az idegen lények pontos kinézetéről is beszámolt: 

Körülbelül 1,5 méter magasak, 230 évig élnek, ujjaik a miénkhez képest 30%-kal hosszabbak, telepatikus úton is képesek a kommunikációra, és akikkel ő találkozott, azok a Quintumnia bolygóról érkeztek, ami a Földtől nagyjából 68 fényévnyi távolságra található, de ezt az utat a lények cirka 45 perc alatt teszik meg űrhajójukkal.

A Szaharában található barlangrajzok arra adhatnak tanúbizonyságot, hogy valóban több ezer éve megfigyelnek minket az idegencivilizációk. Egyes feltételezések szerint, a repülőcsészealjak utasai nem véletlenül ezeket a kietlen, szárazvidékeket részesítik előnyben.

Itt élnek, megfigyeléseket végeznek, és vigyáznak ránk, mindezt a titkos jelentések szerint úgy, hogy az embere nagy része soha ne figyeljen fel rájuk...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek titkos akták reptiliánok ufó akták


Megtekintések száma: 97386





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet