Titkos tudatmanipulációs kísérletek magyarázhatják az amnéziás esteket?

2017. február 1., szerda




Egy globális, tudatmanipulációs kísérlet keretében törlik egyes emberek emlékeit.

Biológiai rejtély?

Érdekes elmélet bukkant fel arról, hogy mi állhat egyes amnéziás esetek hátterében. Az elmélet kiötlői hangsúlyozzák, hogy feltehetően nem minden esetre ez a magyarázat, de sok esetben megoldásként interpretálható.

Az amnéziás eseteknek ugyanis csak egy része magyarázható azzal, hogy erős ütés, vagy valamiféle más trauma éri a fejet.

Vannak olyan emberek, akik egyik napról a másikra felébredve semmire nem emlékeznek, és nem mutatnak agyi elváltozást, és nem szenvedtek traumát sem.

Az ilyen esetek előtt értetlenül áll a tudomány, és nem tudja beazonosítani az okokat, amik kiválthatták ezt a jelenséget.

Sokáig szervi eredetűnek hitték, mára azonban ezt is elvetették, mivel nem találtak bizonyítékot arra, hogy az emberi testben zajló titokzatos folyamatok tehetőek felelőssé a hirtelen, váratlan emlékezetvesztésért.

Titkos tudatmanipulációs kísérletek

Az trauma okozta amnéziás eseteknél teljesen más az agy működése, mint az ok nélküli amnéziánál.

Az új elmélet szerint ezek az amnéziás esetek valójában egy átfogó, globális tudatmanipulációs kísérletsorozat áldozatai.

A tudatmanipulációs technikák ugyanis régebben is léteztek, ám akkor még nem voltak ennyire kiforrottak, éppen ezért komplikációk sokkal többször léptek fel, mint ma.

Erről még a CIA titkosított dokumentumai is említést tesznek, melyek olyan kísérletekről szólnak, melyekben egyes páciensek tudatába próbáltak beférkőzni, majd a tudatukat módosítani.

A kísérletek egy adott százalékában azonban a kísérlet kudarcba fulladt, és komplikációk miatt a kezelt emberek memóriája és emlékei teljesen kitörlődtek.

Szándékos emléktörlés

Sokakban felmerült már az is, hogy a technológiát azóta ugyan tökéletesítették, még ma is széles körben – és a legnagyobb titokban – végeznek ilyen jellegű „beavatkozásokat. Ez azt jelenti, hogy az amnéziás eseteknek a megmagyarázhatatlan része ezzel a tudatmanipulációval magyarázható.

De miért törölnék ki valakinek a memóriáját? És miért véletlenszerűen, átlagembereket ér ez a csapás?

Az emlékezet törlés technológiáját tesztelni kell, és ezek az elszórt esetek kiváló fedő sztorit biztosítanak a titkos kormányzati szerveknek, ráadásul így élő embereken kísérletezhetnek, a hosszú, orvostudományi protokollok lassú, és bürokratikus folyamata helyett.

A technológia ma már ott tart, hogy gyakorlatilag táv irányítva képesek bárkit célkeresztbe venni, és egyetlen gombnyomással kitörölni a memóriáját, amnéziát okozva ezzel.

Sokak szerint ez a technológia azért van folyamatosan fejlesztve, mert egy napon - talán az Új világrend berkeiben, annak felemelkedése érdekében - az egész emberiség ellen bevetik ezt az emlékezet és memóriatörlést.

Egy ilyen módon, üres lapként működő emberiséget egységessé lehetne kovácsolni egy új világkormány égisze alatt, és totális kontrollt lehet gyakorolni felettük.

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés titkos kísérletek eltitkolt tények


Megtekintések száma: 44491





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet