Titkos UFO-akták miatt gyilkolhatták meg Kennedy elnököt

2016. január 12., kedd




Egy  kutató azt állítja, hogy Kennedy elnök halála előtt írt egy levelet a CIA hírszerzési vezetőjének, amelyben megkérte arra, hogy hozza nyilvánosságra az ufókkal kapcsolatos dokumentációkat.

A történet rendkívül érdekes. Kennedy halála inkább a dollár védelme miatt lehetett, hogy annak nyomtatása ne kerüljön magánkézre, mint ahogyan az napjainkban van, a FED jóvoltából.

Az elnök halálának oka rendkívül bonyolult és az igazságot talán soha nem fogjuk megtudni.

Rengeteg az elmélet  még az elkövetők kilétével kapcsolatban is, hiszen az sem biztos, hogy az a személy követte el őket, akit hivatalosan elismertek a merénylet végrehajtójakén.

john-f-kennedy

Azonban visszakanyarodva az ufókra Kennedy kérését párhuzamban lehet állítani azzal a tervvel, amit Hillary Clinton tervez arra az esetre, ha a jövőben megválasszák az Amerikai Egyesült Államok elnökének.

Kennedy elnök halálával kapcsolatos konteóban Scott C. Waring leleplező nyilatkozatot publikál az UFO Sightings Daily című honlapján. Az úriember Kennedy elnök kérelmének másolatát is közzétette, amely nagy felháborodást és megosztást keltett az amerikai társadalomban és médiában. Waring kiemelte, hogy 1963. november 22-én a 46 esztendős korában meggyilkolt John Fitzgerald Kennedy elnök november 16-án a NASA floridai rakétakilövő állomására látogatott.

szupertitkos-dokumentum

Waring azt is közölte, hogy Kennedy egy másik levelet is küldött a NASA-nak. Ebből kiderül, hogy az elnök békés kezdeményezést intézett a Szovjetunióhoz.

Célja az volt, hogy megelőzze azt, hogy a hidegháborúban Moszkva ne higgye azt, hogy amerikai kémrepülők repkednek felettük repülő csészealj formájában.

woonsocket-rhode-island-ufo

Az USA egyik legismertebb UFO hívője még a választások előtt felhívta Hillary Clinton figyelmét, hogyha a megválasztása esetén az ufókkal kapcsolatos információkat pedzegetné, a CIA minden bizonnyal végezne vele.

„Hillary Clinton még nem tudja, de neki nincs ilyen hatalma. A CIA végezne vele, még mielőtt ezt az ígéretet teljesíthetné.” – közölte Scott C. Waring Amerika szerte közkedvelt UFO specialista.

A másik lehetőség szerint Hillary megválasztása esetén tényleg átkutathatja tanácsadóival az összes amerikai UFO-s aktát.


Megtekintések száma: 7263





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet