Titokban kezdetét vette a Kék sugár hadművelet? A NASA egy ufó invázióra készít fel minket?

2021. február 11., csütörtök




A NASA és a HAARP már készülődik? Drámai videók és képek bukkannak fel az interneten.

Úgy néz ki, hogy a HAARP és a NASA közös együttműködése titokban célba ért. A chemtraillel permetezett, ezáltal egyfajta holografikus vászonná alakított égbolt készen állhat ara, hogy különféle hologramokat vetítsenek az égre.

A NASA az előző héten bejelentette, hogy több olyan rakétát is tesztelni fog, és tesztelt is július 4-én, és az azt követő órákban is, melyek a légkörben színes fényeket produkáltak.

Sokak szerint ez egyfajta titkos teszt volt, mely során az ionoszférát babrálhatták meg, és kísérleteztek azzal, hogyan tudnak égi jelenségeket kreálni, és erre hogyan reagál a lakosság.

Az elmúlt hetekben egyébként 2000-nél is több érdekes megfigyelés, drámai videó és képek láttak napvilágot.

Mintha valami egyértelműen ott lenne a levegőben, és a NASA és a HAARP egy újabb szintre lépett volna a tervezet megvalósításában, melyet Kék sugár hadműveletként ismerünk.

A Kék sugár hadművelet keretében a holografikus technológiával - melyet évtizedek óta fejlesztenek, tökéletesítenek - elhitetik az emberekkel, hogy a földönkívüliek megtámadták a Földet.

Mindemellett elhozzák nekünk a kataklizma végén a második eljövetelt, azaz Jézus Krisztus visszatérését a Földre.

Világszerte egyre több olyan kép és videó lát napvilágot, melyeken ilyen holografikus természetű égi jelenségek, "hibák" láthatók. Egyes felvetések szerint az égboltunk nagy része már most is holografikus, ugyanis a Kék sugár hadművelet a főpróbák felé közeledik.

Jézus kijelenti, hogy senki sem tudja, hogy mikor jön el "azaz idő, azaz óra" (Márk 13:32-35). Majd amikor Júdás elárulja, kijelenti, hogy „eljött az óra; ímé az embernek Fia a bűnösök kezébe adatik” (Márk 14:41).

Konkrétumot tehát senki sem tud, de számtalan kutatás folyt már a témában, és mindenki egy kicsit másképp vélekedik.

Jézus kijelentései az apokalipszisről: „De azokban a napokban, … a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik” (Márk 13:24); „… és az egekben levő hatalmasságok megrendülnek” (Márk 13:25). „És akkor meglátják az embernek Fiát eljőni felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel” (Márk 13:26). A beteljesedés Jézuson: „Mikor pedig hat óra lőn, sötétség támada az egész földön kilencz óráig” (Márk 15:33); „És a templom kárpítja fölétől aljáig ketté hasada” (Márk 15:38) vagy „És ímé a templom kárpítja fölétől aljáig ketté hasada; és a föld megindula, és a kősziklák megrepedezének; És a sírok megnyílának, és sok elhunyt szentnek teste föltámada” (Máté 27:51-52); „Látván pedig a százados, a ki vele átellenben áll vala, hogy ekként kiáltva bocsátá ki lelkét, monda: Bizony, ez az ember Isten Fia vala!” (Márk 15:39)

Sokak szerint az első fázis mindenképpen az lesz, hogy hatalmas természeti katasztrófák söpörnek végig a bolygón, melyek egy jó részét mesterségesen fogják kelteni a HAARP antennarendszer segítségével. A HAARP ugyanis képes változásokat előidézni a Föld atmoszférájában, így a globális időjárásban, és a kőzetlemezekben.

Így pusztító cunamikat, földrengéseket vagy épp aszályokat tudnak generálni. Ezeket az emberek pedig a végidők jeleinek fogják tekinteni.

Ezzel szeretnének a New Age jellegű vallási mozgalmaknak utat nyitni, ami az Új Világkormány előszobája.

A második lépésben egy az egész Földről látható űrműsort rendeznek a NASA titkos vezetésével. Háromdimenziós optikai hologramok, hangok, összetett képek lézeres kivetítése fog lezajlani az atmoszféra felső rétegeiben. Ebben a HAARP a NASA, és az évtizedek óta a légkörbe szórt chemtrail technológia fog együttesen részt venni.

Egy földönkívüli inváziót fognak hologramokkal vizualizálni, így az emberek halálra fognak rémülni, és reményért kiáltanak majd.

A földönkívüliek inváziója azonban csak látszati lesz, hogy az emberek tudatát sokkolják vele. A következő lépésbe ugyanis megjelenik majd Jézus. Pontosabban minden terület felett az aktuálisan éltetett istenség.

A muszlimok Mohamedet, a keresztények pedig Krisztust fogják látni, míg mások Buddhát.

Ily módon fogják elérni szép lassan, hogy az emberek tovább gondolkodjanak, és az összes vallás istene egyetlen istenné olvadjon.

Azonban Jézus sem marad meg, mint egyetlen istenkép. Őt is beolvasztják majd egy új világvallás vezetőjének a személyébe.

Így ágyaznának meg annak, hogy az Új világrend, az egységes világkormány létrejöhessen, és annak egyetemleges vallási vezetője egy olyan - hamis - próféta lehessen, aki idővel az uralma alá hajtaná az emberiséget.

A világ 13 leggazdagabb elit családjai közül kerülhet majd ki ez az Antikrisztus, aki majd 6 milliárd ember elpusztításáért fog felelni, így megteremtve az optimális új egyensúlyi állapotot.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek nasa összeesküvés vallás jézus haarp új világrend idegen invázió második eljövetel háttérhatalom chemtrail kék sugár hadművelet


Megtekintések száma: 161806





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet