Titokzatos égi hangokat hallottak a helyiek Angliában! Tényleg Isten haragja hallatszik le a Földre?

2017. szeptember 15., péntek




Közeleg a vég, és az angyalok harsonáit hallották? Vagy valami más magyarázat is van a tudomány által azonosíthatatlan, rejtélyes hangokra?

Az elmúlt években egyre gyakrabban lehetett hallani különféle rejtélyes hangokat világszerte.

Nem csak partmenti városokban - bár túlnyomó többségben nyílt víz közelben érzékelik őket - hanem egyes kontinensek belsejében is.

A tudomány értetlenül áll a jelenség előtt, és csak különféle elméleteket sikerült kiizzadniuk magukból a tudósoknak, melyek egyike sem fedi le, és írja le teljesen jól a jelenséget.

Nem földrengéstől, nukleáris robbanástól vagy valamilyen állattól származik az aggasztó zaj.

Elképzelhető még, hogy valamilyen szeizmikus aktivitás távoli visszhangja lehet, de 100%-os biztossággal ezt sem állapították még meg. Az eseményt azonosítatlan akusztikai jelenségnek nevezték el.

Az egyik legígéretesebb elmélet szerint a hangok közvetlenül az óceán mélyéről jönnek, de nem tudni mi okozhatja őket. Talán a lemezek víz alatti elmozdulása, egymásnak súrlódása.

Egy olyan teória is felmerült, mely szerint a hangok egy gigantikus méretű tengeri élőlénytől, vagy élőlényektől származnak. Ez a faj a hangok alapján ítélve nagyobb kell, hogy legyen, mint a mai a vizekben élő legnagyobb állatok.

A vallási magyarázat pedig az, hogy a végidők harsonái hallatszanak át a mennyországból.

Ez esetben a mennyország nem lehet más, mint egy másik világ, egy párhuzamos valóság, vagy egy rejtett dimenzió, mely Jézus második eljövetelekor - azaz a végidők közeledtével - megnyílik majd előttünk.

Világszerte egyre több helyről lehet ezeket a harsonaszerű hangokat érzékelni.

Legutóbb nemrégiben Angliában, Kent területén hallottak a helyiek furcsa, fémes, trombitajellegű hangokat. A hangokat forrását ebben az esetben sem tudták megfejteni.

Sokak szerint azért is jelentheti azt a hang, hogy közel a vég, mert a haragot szimbolizálja.

Olyan, mint egy üzenetküldés az égből. Egy torz, felháborodásra emlékeztető hang. Visszahangként csapódik a légkörbe, mintha maga Isten tombolna - állítják, akik hisznek a hang vallási eredetében.

Egy még bizarrabb elmélet szerint akár földönkívüliek rejtett üzenete is lehet, mely a légkörben szétszóródva érthetetlen és torz zajjá esik szét.

Bármi is rá a magyarázat, egyelőre még nem tudta megfejteni senki.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek bizarr világvége második eljövetel végidők


Megtekintések száma: 150069





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet