Titokzatos, függőlegesen lebegő fények jelentek meg Dél-Korea felett!

2017. szeptember 14., csütörtök




Nem tartoztak egyetlen országhoz sem. Senki sem tudja, mik lehettek. Titkos katonai alakulat, vagy látogatók a világűrből?

Titokzatos fények jelentek meg Dél-Korea felett. Az egész eset pikantériája az, hogy sokan a Nagy Hadronütköztetővel hozzák összefüggésbe a dolgot, míg mások idegenekkel magyarázzák.

De vajon mi az igazság, és mi is történt pontosan?

Egy bizarr videó került fel az internetre, melyen látható, hogy a dél-koreai Busan városa felett furcsa fények tűntek fel. Ezek a fények olyanok voltak, mintha függőleges fénycsíkok lennének.

Látszólag sehová nem tartoztak, és olyan volt, mintha csak a levegőben függtek volna. Nem tudni, pontosan mik lehettek, sem azt, hogy mi célból jelentek meg, és azt sem tudni tovább, hogy tartozott-e hozzájuk valamiféle fizikai objektum is.

Körülöttük nem lehetet látni ugyanis semmit, mintha csak hologramok lettek volna.

A különleges jelenséget rengetegen az idegen világokból érkezett földönkívülieknek tudják be, míg mások úgy gondolják, hogy valami egészen más folyik a videón.

Jól látható, hogy ezek a fények a légkör egy felsőbb rétegeiben vannak jelen, illetve keletkeztek. Egyesek megjegyezték a történések kapcsán, hogy lehetséges, hogy a CERN Nagy Hadronütköztetője a felelős ezekért a titokzatos fényjelenségekért.

A Nagy Hadronütköztető működését és kísérleteit már számtalan alkalommal érte kritika, ugyanis sokan úgy hiszik, hogy nagyon veszélyes a Földre, és a világra nézve az, amit ott művelnek.

A tudósok saját bevallásuk szerint is olyan dolgokkal kísérleteznek odalenn, amiről fogalmuk sincsen.

Nem egy korábban ott dolgozó fizikus nyilatkozta, hogy olyan dolgok folynak, amik nem kicsit veszélyesek, és a kutatóknak fogalmuk sincs róla, hogy a tűzzel játszanak.

Sokak szerint egy napon majd alaposan megégetik magukat ezzel a tűzzel, és valamiféle visszafordíthatatlan kataklizmát fognak a Földre szabadítani.

Nem egy esetben hoztak már létre kvantum szinteken mérhető nagyon apró feketelyukakat. Talán egy alkalommal majd nagyobbakat hoznak létre, melyek elkezdik magukba kebelezni a bolygó kőzetanyagát, és az egész Naprendszert.

Mások úgy vélik, hogy egy olyan különleges, és egyben nagyon pusztító fizikai kölcsönhatás felfedezésén állnak, mely alapjaiban rengetheti meg a világunkat, és szintén csak halált és pusztulást fog hozni az emberiség számára.

Talán eme bizarr, függőleges fények is a CERN művei lennének? Sokak szerint igen, és a jövőben még bizarrabb jelenségeket fognak produkálni ezek a titkos részecske kísérletek a Föld egyes pontjain az atmoszférában.

Nem ez az első eset, ugyanis korábban a CERN környékén is észrevettek különös fénycsóvákat az égbolton.

A fenti kép az égen készült, és feltűnően hasonlít a formáció a Nagy Hadronütköztető egyik szerkezetének egy részére. Éppen ezért, rengetegen úgy sejtették már akkor is, hogy köze lehet a CERN-nek a jelenséghez, mely feltehetőleg egy néhány percig megnyitott portál lehetett egy másik világba.

Talán ennek eredményeként, de bizarr felhők jelentek meg az égen, pontosan a CERN létesítmény felett. Az érdekes az egészben az, hogy ezzel egy időben indítottak a föld alatt egy kísérletet, melyről alig valamit...

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 182072





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet