Titokzatos sötét alakot fotóztak egy 800 éves kastélyban

2016. október 17., hétfő




A Kidwelly-kastély bejáratánál egy homályos, sötét alakot kaptak lencsevégre, pedig az épületben és annak környékén egy árva lélek sem tartózkodott. Legalábbis így hitték…

Hátborzongató kép járja mosta z internetet, melyet a Wellsben található Kidwelly-kastélynál készítettek.

Egy 42 éves apuka, Alun Glen készítette feleségével együtt a képeket. Elmondásuk szerint senkit sem láttak a helyszínen a fotók elkészítésekor.

Ők ugyanis záráskor mentek oda, és a még jelenlévő kertgondozók jóindulatán múlt, hogy beengedjék őket pár percre.

Így tényleg senki más nem tartózkodott a kastélyban, ők pedig nyugodtan megörökíthették a csodálatos alkotást fényképeken.

Arra azonban nem számítottak, hogy otthon majd az egyik fotón egy titokzatos árnyalak fog feltűnni.

Egy egyértelműen emberi alak áll ugyanis a kastély fa bejáratának támaszkodva, mintha csak lesne a sötétből, és a párt figyelné.

A falak 9 méter magasak voltak, és mindketten esküsznek rá, hogy csak ők tartózkodtak a kastélyban. Hogy nem-e esetleg egy kertgondozó lehet a rejtélyes alak, arról meg vannak győződve, ugyanis a dolgozók nagy része már nem tartózkodott szintén a helyszínen.

Hiszen a zárás után senki sem tartózkodhatott a kastélyban, az előírások szerint. Az a maroknyi dolgozó kintről figyelte, ahogy a házaspár fotózza a kastélyt, így elképzelni sem tudják, ki lehet ez a képen látható titokzatos fekete alak.

Alun Glen inkább szkeptikus az esettel kapcsolatban, ellenben feleségével. Abba bizakodik, hogy jelentkezni fog a hír hallatára az az illető, aki a fotón látható, és aki beosont észrevétlenül a kastélyba.

Ha azonban nem derül ki, hogy ki is volt ez a figura, barátkoznia kell a gondolattal, hogy talán mégis egy túlvilágról visszabámuló lény mosolygott bele a fényképezőgépbe.

paranormál kísértet szellem szellemek érdekes érdekesség kísértetek


Megtekintések száma: 41305





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet