Titokzatos ügy: Fekete szemű alakok fojtottak vízbe egy férfit?

2016. december 13., kedd




Egy rejtélyes bűnügy részletei rajzolódtak ki egy szemtanú vallomása alapján. A riadt, önkívületben előkerült nő azt állította, hogy barátját vízbe fojtotta egy csapat fekete szemű alak.

Elképesztően riasztó rémtörténetről lehetett a napokban hallani a különféle nagyobb paranormális portálokon.

A történet szerint egy nő került elő, teljesen önkívületi állapotban, szinte halálra rémülten, és arról számolt be, hogy titokzatos alakok támadták meg barátját, majd fojtották őt vízbe.

Ezeknek az alakoknak egyetlen közös ismertetőjegye volt. Vallomása szerint mindegyiknek koromfekete volt a szeme.

Döbbenetes jelenségek

Az utóbbi időkben egyre gyakrabban számolnak be olyan titokzatos jelenésekről, melyeknek főszereplői éjfekete szemmel rendelkező, szűkszavú gyerekek.

A fekete szemű kisgyerekek legendája eleinte városi mendemondaként indult, de az emberek hamar rádöbbentek, hogy van igazság a kitalációnak hitt rémisztő történetek mögött.

Ezek az alakok általában mindig a semmiből tűnnek elő, és váratlanul bekopogtatnak az emberhez. A legjobb tanács mindig az ellenük, ha mindegy mi történjék, de nem engedjük be őket a lakásba.

Pár hónapja számolt be róla egy erősen haldokló nő, hogy beengedett két fekete szemű gyermeket, és onnantól kezdve megmagyarázhatatlan borzalmak, szerencsétlenségek sújtották őt, és a háztartást.

Úgy érezte, nincs energiája, mintha belülről elkezdett volna haldokolni. A fekete szemű alakokat mindig mindenhol ugyanúgy írták le, még a jellemzésük is megegyezett, pedig a szemtanúk több százan, talán több ezren vannak, és a világ különböző szegletein élnek.

Egy férfit vízbefojtottak

Most egy rejtélyes, és egyben nagyon ijesztő eset tartja rettegésben az embereket internet szerte egy nőről, akinek a barátját vízbe fojtotta egy csapat fekete szemű alak.

Ezek az alakok sokkal inkább tűntek felnőttnek, a nő elmondása szerint, és a szemükből semmilyen érzelmet nem lehetett kiolvasni, mivel azok tényleg koromfeketék voltak.

Esme hátborzongató története még 2012 májusában történt, de csak most érzett elég bátorságot ahhoz, hogy elmesélje az átélteket. Az Egyesült Királyságbéli Briston közelében található Leigh erdőségben sétált barátjával, amikor különös dologra lettek figyelmesek mindketten.

Észrevettek egy közeledő csoportot, mely első ránézésre egy családnak tűnt. Egy középkorú férfi volt az, aki talán a negyvenes éveiben járhatott, egy hasonló korú nő, és egy nagyon ijesztő kinézetű, kicsit tömzsi, trollszerű fiú, aki kamaszkorban lehetett.

Sétált még velük egy kamaszlány is, aki gyönyörű volt, éjfekete hajzuhataggal, és igéző szemekkel. Azonban volt valami különöse ezekben az emberekben, amit azonnal észrevettek.

Mégpedig az, hogy mindegyiknek koromfeketék voltak a szemei. A fiatalabbik lánynak pedig annyira sápadt volt a bőre, mint egy halottnak. nagyon esős időszak voltak akkoriban, és az erdei út tele volt pocsolyákkal.

Észrevették, hogy ezek az alakok úgy lépkednek át a pocsolyák felett, hogy nem gerjesztenek hullámot, mintha csak átlépkedtek volna felettük, pedig ez nem lehetséges. Mikor melléjük értek, „jóreggelt”-tel köszöntek nekik, akik riasztó tekintettel néztek rájuk.

A kamasz fiú kifejezetten ellenséges tekintettel vicsorgott a lányra és a barátjára. Esme szokatlannak találta az egészet, és hónapokig nem tudta mire válni az átélteket.

Rejtélyes haláleset, máig elvarratlan szálakkal

Egy évre rá a barátját holtan találták meg az egyik golyóban, nagyon közel ahhoz a helyhez, ahol annak idején találkoztak ezekkel a fekete szemű alakokkal.

A 22 éves fiúnak már csak a holttestét sikerült kimenteni a vízből, noha meg lehetett volna menteni. Az esetre a mai napig nincs ésszerű magyarázat, és rengeteg a gyanús körülmény.

Kiderült, hogy a fiú egy fekete hajú lányt hallucinált a folyóba, és önként utána vetette magát, pedig valójában nem volt senki akkor a folyóban, és senki nem fuldoklott, vagy kért segítséget.

Az eseményeket a szemtanúk beszámolói alapján sikerült rekonstruálni, ugyanis rengetegen látták a távolból, és hallották, amint a 22 éves fiú egy Sally nevű lány nevét kiabálja, miközben a folyóban vergődik.

Nem engedte, hogy kimentsék, és nem tudtak a mentősök sem csónakkal kellő időben odaérni a közvetlen közelébe. A rendőrség a tragikus események után azonnal átkutatta a folyót, hátha megtalálják a rejtélyes lány testét, de az sohasem került elő.

A nyomozás azzal zárult, hogy a fiúnak feltehetően valamilyen okból hallucinációi lehettek, és Sally nem is létezett, csak a képzeletében.

Talán Sally lehetett az a titokzatos, fekete hajú, éjfekete szemű lány, akivel egy évvel a halála előtt találkoztak az erdőben?

Ki tudja…

paranormál megmagyarázhatatlan bizarr ijesztő durva


Megtekintések száma: 95374





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet