Több millió évvel ezelőtti atomháború nyomai a Marson: a titok, amit nem mondanak el!

2023. június 14., szerda




Egy globális csillagközi háború törölhette el az életet a Marson?

Napjainkban már tagadhatatlan, és a legtöbb kutató elismeri, hogy volt élet a Marson. Hogy pontosan mikor, arról már megoszlanak a vélemények, ahogyan arról is, hogy milyen szinteket érhetett el.

Mindenesetre a különféle ősi piramisok, és a marsi arc egyértelműen egy fejlett technológiával rendelkező, magas kultúrát sejtetnek.

Arról nem beszélve, hogy ezeknek a monolitoknak a kialakításához sokak szerint lézeres technológia kellett, mint ahogyan szintén fejlett technológiával tudták megvalósítani a mára a Mars porába temetkezett hatalmas marsi metropoliszokat is, melyeknek városfalait egyes felszíni felvételeken fel lehet fedezni.

Egy bizonyos John Brandenburg nevű fizikus szerint a Mars bolygón kétszer is élt fiatal és hangos civilizáció, amely a földihez volt hasonló. 

A probléma az volt, hogy ezek a civilizációk nem tetszettek naprendszerünk környékén élő idegeneknek és kétszer is kinullázták a Marson az életet, vele együtt a civilizációval.

Vagyis a Mars két alkalommal is helyszíne volt egy gigantikus méretű, pusztító csillagközi ütközetnek, mely nem csak a Mars atmoszférájában zajlott, hanem a felszínen is.

Több ezer, vagy több százezer idegen lény vívott csatát egymással, két teljesen eltérő civilizáció.

Feltehetően a marsiak jóval fejletlenebbek volta, mint az akkoriban a Naprendszerben tartózkodó ismeretlen faj.

A technológiai fölényük miatt a marsiak mindkét esetben elvesztették a csatát, ám második alkalommal már olyan vereséget szenvedtek, hogy a Marsról minden élet eltörlődött.

Brandenburg szerint a Mars jellegzetes vörös színe is a folyamatos atomrobbanások, és plazmafegyverek hatásai miatt van.

Ezt egy későbbi Mars-misszió alá is támasztotta, ugyanis a légkörben xenon 129 izotóp nyomait mérték, méghozzá hihetetlen mennyiségben. 

Ez a Földön csak a csernobili atomkatasztrófát követően volt hasonló mértékben jelen az atmoszférában.

A szkeptikusok szerint önmagában a xenon jelenléte nem indokolja az elméletet. Az izotóp koncentrációja magas számtalan üstökösön és a Jupiteren is. 

A feltevés okát, csak találgatni lehet. Egy 1960-as felfedezés szerint a Xenon 129 a jód 129 bomlásterméke. A jód 129 pedig a Naprendszer ősanyagának egyik része volt.

Mások viszont úgy vélik, hogy a szondák által mért igen magas arány csakis atomkatasztrófa nyoma lehet.

Brandenburg szerint ezek az ősi idegenek már elhagyhatták a Naprendszert, vagy szimplán nem jelentenek veszélyt az emberiségre, mivel nem kerültek még összetűzésbe velünk.

OSZD MEG másokkal is

ufó ufók idegen földönkívüliek mars marskutatás nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 63096





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet