Több száz szemtanú és több tucat videó készült valamiről, ami az égen lebegett Cornwall felett!

2023. június 17., szombat




Július 17-étől 18-ig észlelték. Bizarr felvételek következnek.

Lehet, hogy ez a modern éra első tömeges ufó észlelése, ami hiteles is lehet? Az biztos, hogy a Cornwall felett feltűnő bizarr valamit nem egy ember látta, hanem több száz szemtanú.

Ráadásul több tucat felvétel is készült róla különböző szögekben.

Július 17 és 18 között látták ezt a vibráló, fekete valamit, de már az azelőtti napokban is feltűntek bizarr égi jelenségek a helyiek szerint.

A legelső ismert felvételt egy bizonyos Kiefer Krishnan készítette egy GoPro kamerával. Nem tudta megmondani, mi lehet, éppen ezért is töltötte később fel az internetre, hátha okosabb lesz, de senki sem tudta megmondani, mi lehet az a fura, gyorsan mozgó, amorf anomália, mely mintha az alakját változtatva intelligensen haladna az égbolton.

Az eset el is sikkadt volna, azonban nem sokkal később több száz(!) szemtanú jelentkezett, több tucatnyi videóval, melyeken mindegyiken meg volt örökítve ez az objektum, csak más-más szögekből.

Ebből biztosra vehetjük, hogy nem manipulált felvételekről beszélünk, mert ennyi ember nem tudta volna manipulálni a videót és koherensen ugyanazt az anomáliát láttatni.

Ez a valami egyértelműen jelen volt az égen, és végiglebegett a felhők között...

Senki sem tudta pontosan, hogy mi lehet ez. Sokan ufó jelenségre tippeltek, míg mások próbáltak ennél logikusabb magyarázatot találni az esetre.

Felmerült az is, hogy talán egy masszív rovar raj vonulását láthatták a szemtanúk, de a szakértők szerint szinte kizárt, hogy napokig vonuljon, és körözzön egy ilyen raj ugyanazon terület felett.

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 130764





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet