Tömeges ördögi megszállás: több diákot szállt meg az ördög egy perui iskolában?

2017. június 8., csütörtök




A beszámolók szerint legalább 80 diák számolt be arról, hogy egy démoni lény kerítette hatalmába. Az esetről videó is készült.

Az orvosszakértők sem tudnak magyarázatot adni arra az esetre, ami nemrég egy Peruban található iskolában történt.

A jelek arra utalnak egyes paranormális kutatók szerint, hogy tömeges démoni, azaz ördögi megszálláson estek át a diákok.

Összesen ugyanis 80 diákról számoltak be - köztük később maguk a megszállás elszenvedett diákok - hogy egy külső, gonosz entitás költözött a lelkükbe. Nem voltak urai a saját testüknek, és mérhetetlen gonoszságot éreztek.

Néhányan csak önkéntelenül vonaglottak, rángatóztak, mintha görcsben lett volna a testük, és az idegeik.

Mások torkuk szakadtából sikoltoztak, minden ok nélkül. utólag nem tudták megmagyarázni a tettüket, és voltak, akik nem is emlékeztek arra, hogy mi történt, és mit is csináltak.

A helyiek biztosak abban, hogy démoni megszállásról van szó. Elmondásuk szerint a szóban forgó iskoláról régóta az a hír járta, hogy az ördög gyakran megfordul a falai között, és megpróbál testeket megszállni.

Mindez azért van, mert az iskola eredetileg sok-sok évvel ezelőtt egy ősi temető maradványaira épült.

Már ez eleve megzavarhatta az ott nyugvó lelkek nyugalmát, de ezen az sem segített, hogy az iskolai diákok állítólag gyakran idéztek szellemet, és játszottak különféle paranormális erőket megidézni képes komoly "játékokat".

Vannak olyan orvosok, akik szerint egyfajta tömeghisztéria törhetett ki, és ez okozta a tüneteket, azonban a legtöbben ennél jóval többet látnak a dolgokba még az orvosok közül is.

"Hányni kezdett, kiabálni, majd fehér hab folyt a száján! Az orvosok később a kórházban pedig nem tudták megmagyarázni a dolgot" - állítja egy riadt anyuka, aki érthetetlenül áll sok mással együtt az ügy kapcsán.

Szerinted démoni megszállás történt, vagy csak a tömeghisztéria esete forog fenn?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál bizarr ördögűzés ijesztő démonok démon


Megtekintések száma: 65302





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet