Történelmi rekordot döntött az ufó észlelések száma

2017. február 27., hétfő




Soha ilyen nagy számban nem észleltek még idegen objektumokat az égen. Valami készülődik?

Már hónapok óta arról számolnak be a világ médiacsatornái, hogy egyre nagyobb számba észlelnek idegen objektumokat az égen az emberek. Ez nem véletlen, ugyanis egy statisztika szerint történelmi csúcsot döntöttek az észlelések.

Vagyis a történelem folyamán soha ennyi észlelést nem jelentettek, mint az elmúlt időszakban.

Összességében arról van szó, hogy 1905 óta 104947 hitelesnek tekinthető idegenekkel kapcsolatos bejelentés érkezett, és ügy keletkezett különféle akták formájában.

Ezek között rengeteg az olyan észlelés is, melyek valamilyen bizonyítékot is szolgáltattak a földönkívüliek létezésére, azonban ez idáig még nem találtak olyan bizonyítékot, mely perdöntő lenne.

Mások úgy vélik, hogy bőven akadnak olyan jellegű bizonyítékok is, de azokat eldugják a világ elől, ugyanis nem mindenki érdeke, hogy kiderüljön az igazság.

Világszerte elmondható tehát, hogy több mint százezer esetben láttak nagy valószínűséggel idegeneket a légtérben.

Ezen észlelések nagyon nagy része arra korlátozódik, hogy az idegeneknek csak a járműveit észlelték, de vannak köztük olyanok, melyek ufonautákról, és az azokkal való találkozásról számoltak be.

És ez még nem minden. Az 1990-es évektől kezdve nagyon megugrott az észlelések száma, pont a video kamerák és a különféle videó rögzítésére alkalmas eszközök elterjedésével egy időben.

2010-ben ez az ugrás még nagyobb volt. Sokan ebből azt a következtetést vonják le, hogy egyre nehezebb a titkos háttérhatalmaknak titokban tartani az idegenek létezését, valamint valami nagydolog készülődik.

Talán az idegenek arra készülnek, hogy idővel felfedjék magukat, és az emberiség lassan megérik arra, hogy elfogadja, nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Az egyre megszaporodó esetek nem lehetnek véletlenek. Egészen biztosan van oka ennek a növekvő tendenciának, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi.

Az is lehet, hogy a felkészítés ideje zajlik, de egyes pesszimistább forgatókönyvek szerint azért állomásozik egyre több idegen űrhajó a Föld körül, mert egy invázióra készülnek a Föld, és az emberiség ellen.

De ha ennyien vannak, és gyülekeznek, hová tűnnek? A legtöbb elképzelés szerint az Antarktiszon van egy hatalmas bázisuk a jégpáncél alatt.

Akadnak még további víz alatti bázisaik is, melyeken állomásoznak, ezért nem lehet állandóan az égen észlelni őket. Az ufó észlelések igen nagy része víz vagy tenger közelében történik, és gyakran számolnak be arról, hogy a repülő korongok a víz alá bukva tűnnek el a kíváncsi szemek elől.

Talán a közeljövőben megtudhatjuk, hogy pontosan mi áll ezen egyre szaporodó észlelések mögött. Vajon egy globális jelenség? Vagy az emberek fantáziája szállt el ennyire? Esetleg valami tényleg készülődik, amiről még nem tudunk?

ufó ufók idegen összeesküvés idgeenek


Megtekintések száma: 53748





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet