Trump már tudhat az idegenek létezéséről?

2017. február 12., vasárnap




Egyes belső források azt állítják, hogy Trumpot már beavatták az idegenekkel kötött titkos paktumokba. Tényleg megállapodást kötött az amerikai kormány az idegenekkel? Kis híján tényleg csillagközi háborúba sodorták az emberiséget 1947-ben?

Minden elnök tudott róla

Sokan azt tartják Donald Trumpról, hogy mivel kívülről jött elnök, azaz nem tartozott eredetileg egyetlen elnök dinasztiába sem, nem tudhatott egészen eddig arról, amit az amerikai kormány a háttérben művelt, az idegenekhez köthetően.

Most azonban elnöki jogköre miatt kénytelenek voltak beavatni, és az orrára kötni, hogy soha nem beszélhet róla. Persze felmerülhet a kérdés, hogy miért nem beszélt egyetlen elnök sem erről a dologról még a történelem során.

Nos, az elnökök többségét mindig sikerült meggyőzniük arról a háttérhatalmaknak, hogy jobb, ha az amerikai nép, és a világ népessége nem tud az idegenek létezéséről.

Aki nem így gondolkodott, azt próbálták megzsarolni, megfenyegetni, vagy jobb belátásra téríteni különféle módszerekkel, vagy egyszerűen elvették tőle a hatalmat háttérből indított folyamatokkal –Watergate botrány – de olyan is volt, akit egyszerűen eltettek láb alól, mint például Kennedy elnököt.

A kormány és az idegenek titkos paktuma

Állítólag létezik egy titkos paktum, amit még akkor kötött az amerikai kormány az idegenekkel, amikor lezuhant a Roswellben megtalált idegen csészealj. Azelőtt még nem létezett egyetlen megállapodás, vagy egyezmény sem, és a hadsereg titokban figyelte meg, és próbált a nyomába eredni az idegen eredetű járműveknek.

Egyesek szerint nem lezuhant a csészealj, hanem lelőtték, és ezzel kis híján egy bolygóközi háborút indítottak. A felek higgadtságán múlt az, hogy ne lett belőle komolyabb baj.

Ugyanis a lezuhant csészealjat elszállították, és az ott talált holttesteket is. Az 51-es körzetben állítólag voltak még élő ufonauták, akiket fogva tartottak, de volt olyan, aki ott halt meg a bázison, és később tudományos célból felboncolták.

Végül amiatt nem lett belőle konfliktus, mert az egyetlen életben maradt pilóta felvette a kapcsolatot a társaival, és egy csere keretében visszaszolgáltatták őt a saját fajának, cserébe némi technológiai leírásért a csészealjat illetően.

Az idegenek ebbe belementek, mivel később kiderült, már több százezer éve figyelnek minket, és védelmeznek.

Titkos szövetség

Napjaink modern kütyüi is ebből a roswelli megállapodásból születtek. A mérnökök és technikusok ugyanis nem tudták megfejteni a csészealj roncsainak bonyolult mechanikáját, és az elektronika kész rejtély volt számukra.

A roswelli csere következtében létrejött paktum keretében az emberiség és ez az idegen faj egy titkos szövetségre lépett.

A megállapodást követően az emberiség számára szolgáltatott technikai leírások nagyban segítették az emberiség fejlődését az elkövetkező 50 évben, és ekkor tájt indult meg a nagy technológiai robbanás is.

A szövetség megkötésére azért volt szükség, mert az idegenek állítása szerint több inváziós szándékú faj él az univerzumban, és egyre terjeszkednek. A szövetség értelmében megvédik a Földet, ugyanakkor mi pedig otthont nyújtunk nekik itt a Földön és égi szomszédunkon, a Holdon.

Arról nem tudni semmit, hogy ezek a gonosz, ártó szándékú fajok mikor szemelik ki a bolygónkat, de abban biztosak lehetünk, hogy nem leszünk egyedül a harcban, és ezt az amerikai elnökök is mindvégig tudták.

ufó ufók idegen idegenek összesküvés


Megtekintések száma: 74350





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet