Tudod, hol készültek ezek a képek?

2017. június 21., szerda




Nem, nem Balin, és még csak nem is Bora Borán! Hiszed vagy sem, ez a hely itt van Magyarországon. Elmondjuk, hogyan juss oda, közben megmutatjuk, milyen lélegzetelállító!

Ha azt gondoltad, hogy luxus nyaralásra menni, és valami mesés dologban gyönyörködni csak külföldön lehet, akkor nem is tévedhettél volna hatalmasat.

Létezik egy hely, mely szinte az összes tengerparti paradicsomot maga mögé utasítja azzal, hogy nem kell túlságosan messzire utaznod azért, hogy majdnem ugyanazt átéld.

Megsúgjuk, még csak el sem kell hagynod az országhatárt!

A Soprontól 10 km-re, kuriózumként a Fertő-tavon elhelyezkedő cölöpházak egymás melletti sokasága egy olyan, vízen lebegő kis falu képét adja, mely kísértetiesen hasonlít Bora Bora türkizkék lagúnájában álló kunyhóira.

Fotó: Garai Antal Atom

Fertőrákoson, a nádfedeles cölöpházak stégjén az ember naplementekor ugyanabban a csodálatos látványban tud részesülni, mint Mali partjainál, vagy a Bahamákon.

Fotó: Garai Antal Atom

Na jó, azért észrevehető a különbség, mi sem vagyunk vakok, de nagyon sokak - akik már jártak ott - azt állítják, hogy tényleg meseszép, és ha azt nézzük, hogy nem kell hozzá sokat utazni, akkor tényleg egy földi paradicsom hazánkban.

Fotó: Garai Antal Atom

Fotó: Garai Antal Atom

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyar magyaroszág


Megtekintések száma: 109868





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet