Tudósok fejlesztették ki a jövőben rengeteg nő életét teheti jobbá: menstruációs fájdalmakat is legyűri - állítják a kitalálói!

2018. március 20., kedd




Sokan igazi orvostudományi csodáról beszélnek. A jövő fájdalomcsillapítója is lehet?

Ez mindnet megváltoztathat. Nők millióinak életét tehetis okkal jobbá és elviuselhetőbbé.

Ráadásul más dolgokra is lehet majd használni, ami forradalmat okozhat az egészségügyben és az orvostudományban egyaránt.

Egy olyan kannabisz tartalmú tampont hoztak létre a tudósok, ami anynira erős enzimekkel vamn tele, melyek képeek teljes mértékben megszüntzetni a menstruációs féjdalmakat is.

A tesztek és tapasztalatok szerint még a legerősebb fájdalmakat is semlegesítette a kísérleti alanyok beszámolói szerint.

A Fiora nevű vállalat a közelmúltban létrehozta a "kannabisz tampont", hogy ezzel segítse azokat a nőket, akiknek elviselhetetlen fájdalommal jár a menstruációjuk.

A tamponok THC-t és CBD-t tartalmaznak, amelyek segítenek leküzdeni a fájdalmat, boldogsághormont szabadítanak fel és ellazítják az izmokat.

A tampont egy kísérleti program keretében próbálták ki először Amerikában.

Akik próbálták, mind valóságos csodáról számoltak be.

A tamponhoz sajnos nagyon nehéz hozzájutni, sokak szerint ugyanis nem mostanában lesz, hogy ezt elérhetővé teszik más helyeken.

Egyelpre Amerikában, ott sem minden államban kapható, ez függ a marihuána legalizációjától is.

És mint tudjuk, hazánk nem remekel a dolgokban való felzárkózással kapcsolatban, így míg Lengyelországban már legális az orvosi kannabisz tavaly óta, addig itt még mindig tabu az egész téma.

A tampon ára ha forgalomba is kerül itthon, sokáig biztosan nagyon drága lesz. A hírek szerint Amerikában ugyanis 44 dollárért árulják és 4 darab van benne.

Vagyis a különleges kannabisz tamponból egy 4 darabos csomag ára 12 ezer forint lenne.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség orvostudomány jövő kannabisz egészség megelőzése kannabisz tampon


Megtekintések száma: 30366





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet