Túlvilági hangok zengtek hawaii felett! Megdöbbentő, és nincs rá magyarázat!

2023. január 29., vasárnap




Mindenkit megdöbbentettek az égi hangok...

A Hawaii-on élő emberek alaposan meglepődtek, amikor szinte földöntúlinak ható hangok rázták meg az égboltot.

Ezek a hangok ugyanis sehonnan sem jöttek.

Hallani lehetett őket, de nem lehetett meghatározni a forrásukat sem, mint számos más esetben a világban.

Sokan csak hummogó hangoknak nevezik ezt a jelenséget. Már maga a NASA is foglalkozott velem, de sohasem sikerült teljes bizonyossággal meghatározni a hangok forrását.

"Talán egy olyan légköri jelenség, amit soha eddig nem tudtunk megfigyelni, vagy csak elsiklottunk felette. De az is lehet, hogy egy másik világ hangjai, ki tudja. Amíg nem tudunk biztosat, bármi lehetséges" - állítják.

Egyes magyar szakembereknek is megvannak a maguk elképzelései a jelenségről.

Kalmár János, a Magyar Ufó Kutató Szövetség elnöke elmondta, véleménye szerint a nap elektromágneses kilövelléseinek, protuberanciáinak a plazmahullámai érik el a föld magas légkörét, és ezek, valamint ezeknek a löketei produkálják ezt a speciális – helytelenül – űrrengésnek nevezett jelenséget.

Egyre gyakoribb, hogy ijesztő hangokat, búgást, rezonálást hallanak, mely esetenként egy óránál is tovább tart. Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia újabb olyan területek, ahol az elmúlt években felbukkant a hang.

Ha valóban egy másik világ áthallása lehet, mely valamilyen kvantumfizikai folyamat által válik itt, a mi világunkban hallhatóvá, annak felfedezése óriási jelentőséggel bírna.

De ha "csak" arról van szó, hogy egy légköri jelenség eddig nem ismert aspektusáról van szó, már azzal is közelebb kerülhetünk a világ számos más megmagyarázhatatlan jelenségének a megértéséhez.

Akármi is, alapvetően változtathatná meg a fizikai és tudományos ismereteinket.

Ugyanis az ismeretlen,forrási nélküli hangok eredetére már nagyon régóta próbálnak rájönni, mindeddig teljesen sikertelenül...

OSZD meg másokkal is!

rejtélyek összesküvés rejtly


Megtekintések száma: 23778





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet