Ufó bukkant fel a NASA űrlaboratóriumának területén

2017. február 4., szombat




A rejtélyes képet a Google Earth programban találták meg.

Fémes korong a NASA egyik épületénél

A NASA-nál ismét kibújt a szög a zsákból, és olyan dologra derült fény, amit aligha lehet majd könnyen eltusolni?

Arról van szó ugyanis, hogy egy titokzatos, korong alakú fémes tárgy tűnt fel a NASA Space Laboratory - azaz a NASA űrlaboratórium - területén, az egyik kifutón.

A tárgy egyértelműen hasonlít egy repülő korongra, olyanokra, amiket mostanában az égen látnak a szemtanúk világszerte. A tárgyak tényleg minden tájon feltűnnek, New Yorktól kezdve Pekingig, és mindenhol azonosíthatatlanok maradnak.

Azonosítatlan objektum

A NASA épülete körül gyakran látni különböző repülő szerkezeteket, mivel itt tesztelnek különböző kísérleti hajtóműveket, és rakétákat.

Ilyen alakú dologról azonban semmi sem létezik a NASA nyilvántartásában, így az idegenekkel kapcsolatos kutatásokat végző emberek, és az összeesküvés elmélet hívők azonnal felfigyeltek a tárgyra.

Az objektumról nem sok minden állapítható meg, de annyi jól látszik, hogy magas, mivel árnyékot vet, fémes szerkezetű, és akkora, mint egy kisebb autó.

Természetesen a NASA eleinte nem reagált semmit a megkeresésekre, melyekkel tisztázni lehetett volna azt, hogy mit is látni az egyébként a Google Earth felvételen felfedezett valamit.

A mély hallgatás éppen ellenkező hatást szült: még többen gondolták úgy, hogy ebben a történetben valami nagyon nem kerek, és olyan ez az egész, mintha megpróbálnák eltusolni az ügyet, mielőtt szélesebb médiavisszhangot kap.

Később végül mivel elkezdett dagadni a botrány, mégis kiadtak egy szűkszavú közleményt, melyben annyit árultak el, hogy a képeken látható korong alakú valami egy hatalmas antenna eszköz, melyet "házilag", a NASA berkein belül barkácsoltak össze.

Hihetetlen történet

Egy szemtanú azonban jelentkezett, aki a neve elhallgatását kérte, és azt mondta, hogy a szerkezet valójában nem az volt, amit a NASA mondott.

Mindezt azért merte elmondani, mert felháborítónak tartotta, hogy az Amerikai Űrügynökség ilyen nyíltan hazudik az adófizetőknek. A kormány és a hadsereg ugyanis mindenről tudnak, és szorosan asszisztálnak az idegenekkel, és idegenek technológiával való kísérletezgetésekre.

Nem véletlen, hogy Guantanamo Bay környékén is létezik egy olyan hatalmas, víz alatti bázis, melynek a mélyén rengeteg olyan technológiával kísérleteznek, amit még az 1947-ben lezuhant roswelli ufóból szereltek ki.

A NASA, és a NORAD, valamint a Pentagon tehát mélyen elhallgatja az idegenekkel kapcsolatos információkat. Ezt mindaddig megteheti, míg egy napon nem robbant a bomba, és nem tesz valaki váratlanul közzé minden eddig titkosított ufó aktát.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés titkos katonai technológia eltitkolt tények norad pentagon


Megtekintések száma: 99331





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet