UFÓ flottát láttak elrepülni a Yellowstone vulkán felett

2016. augusztus 29., hétfő




Sokkoló felvételek kerültek fel az internetre a Yellowstone Nemzeti Park vulkanikus aktivitásai felett átlebegő idegen űrhajókból álló flottáról. A felvételen jól láthatóak a hatalmas, szokatlan alakú repülő szerkezetek. Egyesek szerint az idegenek felelnek a vulkanikus aktivitásért, mások szerin a Yellowstone szupervulkán alatt egy idegen bázis bújik meg.

A most megjelent felvételeken jól látni, amint a vulkanikus aktivitást mutató felszín felett valami, vagy inkább valamik elhúznak.

Sokak szerint ezek a tárgyak egyértelműen nem emberkéz alkotta tárgyak, és ez a méretükön és alakjukon látszik a legjobban.

Sokkal inkább tűnhetnek úgy, mint egy óriási űrhajókból álló idegen flotta.

A Yellowstone Nemzeti Parkban készített felvétel heves viták tárgyát képezi az ufó hívők és szkeptikusok között. Az egyes űrbéli "bárkák" mérete 100 méteres is lehet a becslések szerint.

A Yellowstone területe közel 70.000 éve vulkanikusan aktív, mert a terület alatt egy óriási, mai napig aktivitást mutató szupervulkán fekszik, mely bármikor kitörhet, globális katasztrófát hozva Amerikára.

Sokak szerint a vulkáni kőzetréteg alatt valójában egy idegen bázis bújik meg, ezért látni annyi ufót a környéken.

A Yellowstone területén ugyanis nagyon gyakoriak az idegen azonosítatlan tárgyak. Sok szemtanú és látogató látott már hasonló tárgyakat az égen. Ezek rendszerint hang nélkül lebegnek az égen, mintha nem lenen semmiféle meghajtásuk, valahogyan mégis a levegőben maradnak.

Az sem lehetetlen, hogy a Yellowstone vulkán valójában azért nem tört még ki, mert az idegenek ezt titkos műveletek során, a föld alatt megakadályozzák.

vulkan-ufo

Ha nem így tennének, már rég kitört volna a szupervulkán, kitörése pillanatában legalább 90.000 embert megölve, majd egyfajta nukleáris télbe taszítva Amerika nagy részét, további áldozatokat szedve.

Mások úgy vélik, hogy csak titkos katonai szerkezeteket látni a felvételen, melyek kiléte egyelőre titkos, ezért nem bezsél róluk sem a hadsereg, sem az amerikai kormány.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés űrhajó


Megtekintések száma: 21625





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet