Ufó fotót tett közzé a CIA: mindenki azt találgatja, miért! Közel a nagy ufó bejelentés?

2017. december 29., péntek




Sokkal szövevényesebb szálak vezetnek egészen a kormányzatig a földönkívüliek kérdésében, mint bárki hinné...

A CIA a Twitterjén nemrég egy olyan dolgot tett közzé, ami sokak szerint kvázi elismerése annak, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

A CIA maga is elismerte már korábban, hogy a Pentagon pénzelésével egy titkos divízió keretében foglalkoztak a földönkívüliek létezésének kérdésével.

Nemrégiben egy amerikai vadászgép pilótát is megszólaltattak a hírekben, aki elmondta, hogy ő volt az, aki az egyik azonosítatlan repülő objektumot, azt az ufót üldözte, és szerint olyan manőverekre volt képes, melyre így, 30 évvel később sem képes semmi, amit ember alkotott.

Többen úgy gondolják, hogy az amerikai titkosszolgálatok tudnak az idegnek létéról, és legalább Roswell óta bizonyítékaik is vannak a kezükben.

Sőt, egyesek odáig mennek, hogy azt állítják, szerintük az ufó észlelések nagy része mögött valójában a hadsereg ufó jármű kísérletei állnak, a többi észlelés számítható csak igazi földönkívüli járműészlelésnek.

A nyomok és a kiszivárgott, elmúlt években bemutatott dokumentumok már régóta felé mutatnak, hogy egy nagy, kormányzati összeesküvés áll a háttérben, melynek egyik feladata az ufó kérdés eltusolása.

Egy fél évvel ezelőtt röppent fel a hír, miszerint egy nagy ufó bejelentés várható hamarosan.

Ezt több belső kör is megerősítette: a kormányzat és a CIA valamint a NASA egy nagy bejelentésre készül a földönkívüli élettel kapcsolatban.

Ez olyan horderejű lesz, hogy az egész világunkat meg fogja változtatni - állítják.

Azóta el is kezdték csepegtetni az infókat, és lassan felkészíteni erre az egészre a közvéleményt: a NASA egyre sejteti, hogy idegenek világok vannak odakinn, a Pentagon pedig nemrég kiterítette a titkos ufó divíziójának tényét, és azt, hogy 22 milliós költségvetésből vizsgálták az idegeneket.

Ha ez tényleg így van, akkor nem vagyunk túl messze egy nagy beismeréstől: az idegenek léteznek, és talán már rég itt is vannak a Földön.

Ezzel az egész Föld élete megváltozhat, és az egyház is összeomlik, vagy minimum hitéleti válsággal fog szembenézni.

Ezt próbálják elkerülni a lassú információcsepegtetéssel.

Amikor pedig eljön az idő, világtörténelmi jelentőségű bejelentést tesznek…

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók összeesküvés idgeen pentagon idehenek


Megtekintések száma: 92079





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet