Ufó lebegett el a feje felett: fényképet készített róla közvetlen közelről!

2022. december 28., szerda




Nem mindennapi, részletes fotót sikerült készítenie.

Egy nemzetközi ufó konferencián lett bemutatva először az a felvétel, melyet egy fényképész készített egy a feje felett elhaladó, a magasban hangtalanul lebegő ufóról.

A felvételt Malcolm Robinson ufó kutató tárta a széles közönség és a nagyvilág elé.

Az eset eredetileg Skóciában történt, még 1991-ben. A fényképe sokáig kallódott magánkézben, mire végül az ufó szövetséghez eljuttatták, és beszámoltak róla, valamint felvették róla az ügyirat számot.

Sokan csak a Falkirk-háromszög néven ismerik azt a helyet Skóciában, ahol ez a fénykép készült.

A területen ugyanis - mely Grangemouth közelében található - feltűnően sok ufó észlelésről számoltak be egy időben az emberek.

A szóban forgó fényképet két barát készítette. Egyikük fotós is volt, és fényképeket készítettek a Grangemouthnál lévő hatalmas elhagyatott komplexumokról. Ekkor látták meg, hogy van valami az égen.

Az objektum vörösen világított, és egyre közeledett. Amikor elhaladt a fejük felett, az volt a különös az egészben, hogy a szerkezet semmilyen hangot nem adott ki, mintha nem lettek volna hajtóművei sem.

Olyan közel volt a fejük felett haladó csészealj, hogy egyiküknek sikerült lekapni fényképezőgépével a tárgyat.

A későbbi beszámoló szerint alig 60 méter magasban lehetett a két szemtanú fejet felett a fotó készültekor ez a titokzatos valami.

Soha nem derült ki, hogy mi lehetett, noha a szemtanúk meg voltak róla győződve, hogy egy földönkívüli szerkezetet sikerült lencsevégre kapniuk. 

Az ufó szövetség szakértői és más független szakértők is elemezték már a képet, és nem tudták megállapítani, hogy mi is lehetett ez az objektum.

Titkos katonai kísérlet, Mára már fény derülhetett volna rá, ha így lett volna. Földönkívüliek? A szemtanúk egykori vallomásai ezt támasztják alá, azonban a rejtélyt talán már soha nem fejtik meg teljesen.

Nem csak arról van szó, hogy repülő korongokat láttak, hanem különféle bizarr fényeket táncolni az égen a vidék egyes részei felett.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegenek összeesküvés idegem


Megtekintések száma: 114638





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet