Ufók, és idegenek anyahajók ábrázolásai jelennek meg több száz éves európai festményeken?

2017. március 10., péntek




Sokak szerint tagadhatatlan a hasonlóság, és már az akkori kor művészei is tudták, hogy léteznek idegen lények.

Nagyon sokan gondolják ma úgy, hogy a modern értelemben vett ufó észlelési időszak a 20. század elején kezdődött, pedig az ufó észlelések valójában folyamatosak voltak egészen az emberiség hajnalától kezdve.

Az ókorban különösen sok kapcsolatfelvétel történt, melyeket a kultúrák különféle formában örökítettek meg, gondoljunk csak a titokzatos alakzatokat, űrlényeket ábrázoló hieroglifákra, vagy az űrhajósokra emlékeztető azték faragásokra.

Ezen ábrázolások nem lehetnek a véletlen művei. Ahogyan az sem lehet a véletlen műve, hogy egyes törzsek szkafanderre emlékeztető fonott ruhákba és sisakokba bújnak, melyekkel megidézik egykori isteneiket, akiket tiszteltek, és akikkel szoros kapcsolatban álltak.

Azt csak nagyon kevesen tudják, hogy már a 14. és 17. század között is rengeteg műalkotás készült el, melyek rejtélyes módon olyan alakzatokat mutatnak be, melyek akár idegen űrhajók ábrázolásai is lehetne.

Több tucat festményről ugyanis nem tudták megállapítani, valójában mit ábrázolhatnak a rajtuk szereplő korongok, csészealj alakú, vagy épp gömb formájú anomáliák.

Nagyon sokszor említették már meg ezen festmények kapcsán a szkeptikusok, hogy valószínűleg az égitesteket ábrázolják ezek a festmények.

A Holdat, a Napot, vagy más bolygókat. Igen ám, de nem egy olyan műalkotás van, amin külön melyet kap ezen rejtélyes objektumok mellett a Nap is, vagy a Hold.

Ráadásul a legtöbb esetben nem is hasonlítanak egy égitestre és sokkal fémesebbnek vannak ábrázolva, mintha repülő szerkezetek, vagy masinák lennének.

Így továbbra is adódik a kérdés, miket ábrázolhatnak ezek a képek.

Vagy a festmény készítői birtokában lehettek valamiféle ősi tudásnak, mely nyilvánvalóvá tette számukra az idegenek jelenlétét a Földön?

Sokak szerint ugyanis egyes festmények burkoltan arra utalnak, hogy nemcsak, hogy más lények is léteznek a világegyetemben, hanem ők teremtették azt, vagy legalábbis részt vettek az univerzum teremtésének folyamatában.

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 117695





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet