Ufót észleltek Bukarest felett? Vagy az önmagát álcázó Aurorát sikerült lekapni?

2017. augusztus 14., hétfő




Nemrég Mihai Daniel Dragu, egy romániai szemtanú a Youtube csatornáján jelentetett meg egy olyan videót, amin nem tudni, hogy pontosan mi látható, de nagyon sokan arra tippelnek, hogy egy földönkívüli technológiát hazsnáló hajót sikerült rögzítenie.

A román drónreptető egy új hőkamerát próbált ki az este, amikor valamit feltűnt a képernyőn.

Ez a valami olyan váratlan volt, és annyira fura, hogy még a kamerát is majdnem elejtette a döbbenet következtében.

Korábban már ő is hallott olyan esetekről, amikor a tiszta, látszólag üres égbolton készítettek meggyőző felvételeket ufókról, idegen űrhajókról. Sosem gondolta volna, hogy ő maga is fog egyszer ilyeneket készíteni.

Az első két felvételnél semmi érdekes nem történt. A harmadiknál éppen a Bukarest felett átvonuló felhőket filmezte, amikor először látott ilyet.

Ez egy nagyon bizarr, V-alakú tárgy volt. Nem lehetett semmi mással összetéveszteni. Teljesne szbályos volt, és szabad szemmel nem lehetett látni, csakis hőkamerán keresztül. Vagyis gyakorlatilag láthatatlan volt teljesen.

Ilyen fejlett álcázó berendezést csakis nagyon fejlett katonai technológia, vagy a földönkívüliek tudhatnak magukénak. 

Mások azt vetették fel, hogy a drónreptető talán nem mást filmezett le, mint a hírhedt Aurora projekt keretében létrehozott szupertitkos, földönkívüli technológiát használó Aurora repülőgépet.

A projektet annak idején az amerikai kormány támogatta és pénzelte, aztán váratlanul titkosítottak minden róla szóló aktát, egyesek szerint azért, mert a technológia, amit felhasználtak hozzá, földönkívüli eredetű volt.

Már csak az a nagy kérdés, hogy Mihai mit láthatott pontosan..

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 58259





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet