Új felvételen látható a jövő repülő autója

2017. április 26., szerda




NÉZD MEG a videót a Google alapító, Larry Page által is támogatott projektet!

A repülő autó álmáról annak ellenére, hogy sok technológiai elemző szerint rég meg kellett volna már valósítani, még mindig sokan nem tettek le.

Sőt, éppen ellenkezőleg, újra elkezdett feléledni az elgondolás, főleg most, hogy napjaink technológiája már lehetőséget ad arra, hogy a repülő autó többé ne csak álom legyen, hanem belépjen a valóságunkba.

A Kitty Hawk talán az utóbbi évek egyik leginspirálóbb, és legkomolyabban vett projektje a repülő autók terén. Ez egy elektromos autók fejlesztő cég, mely úttörő szeretne lenni az elektromos autók piacán.

Ilyen, vagy ehhez hasonló lehet majd a végleges változat?

Jelenleg senki sem tudja, hogy milyen formájú, vagy technológiájú - ezt azért a videóból már sejteni - szerkezeten dolgoznak, de egyes beszámolók szerint egy különleges quadrokopter adja majd a repülő autó alapját.

A repülő autó mint vissza-visszatérő ötlet nem hagyja nyugodni a technológiáért sokat áldozó fejlesztőket. Minden évben van néhány látványos hír, hogy megtörténik az áttörés, és 10 év múlva már ilyen járgányokkal győzzük le a dugókat.

A most itt látható felvételen végre megcsodálható a Kitty Hawk repülő autójának legújabb technológiai fejlődése, mely igazi áttörés lehet, ha sikerül egy rendes autóba integrálni valahogyan hibridként.

Feltétlenül nézd meg a videót jól látszik, hogy mennyire könnyű is manőverezni az eszközt, ami szintén szempont volt a fejlesztéseknél.

Hogy mikor lesznek elterjedtek a repülő autók? Fogós kérdés, de a legtöbb jövőkutató szerint valamikor 2030 és 2040 között kezd majd megindulni világhódító útjára a kiforrott technológia.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika


Megtekintések száma: 42158





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet