Újabb hiba a holografikus égbolton? Láthatóvá vált néhány pillanatra az, ami az illúzió mögött van!

2017. szeptember 26., kedd




Ha ez igaz, akkor mindvégig hazudtak nekünk!

Döbbenetes felvétel készült nemrégiben Los Angeles felett. Ez a felvétel sokak szerint azt bizonyíthatja, hogy valójában ténylegesen egy holografikus égbolt van az égre vetítve.

A holografikus égbolt gondolata már jónéhányszor foglalkoztatta az embereket.

Az elmélet szerint a HAARP és a NASA összedolgozik, hogy a chemtrailek segítségével egy olyan illúziót keltsen, mely napjaink egét formálja.

Az egészre azért van szükség, hogy eltakarják vele a valóságot: a valóságot, hogy Az űr egyáltalán nem az, aminek látszik innen nézve és hogy hihetetlen veszélyek leselkednek ránk, emberekre.

Egyesek szerint földönkívüliek állomásoznak a Holdon, mások szerint már rég egy globális háború dúl a fejünk felett, hatalmas csillagközi bárkákkal és űrhajókkal, és ezt akarják eltakarni a vetített égbolttal.

Megint mások szerint az egyre közelgő Nibiru lehet az oka, mely a közelségével egyre több természeti katasztrófát idéz elő.

Ez utóbbi valóban igaz lehet, hiszen érzékeljük az egyre többször létrejövő egyre nagyobb rengéseket.

Bármi is az oka, az égbolton nagyon furcsa dolgok tűnnek fel mostanában. Ezek mind arra engednek következtetni, hogy egy óriási, világszintű átverés, szemfényvesztés részei vagyunk.

Nemrég Los Angeles felett láttak olyan különös fényjelenséget, melynek nem lett volna szabad ott lennie. Senki sem tudja, hogy mi lehetett.

A közelgő Nibiru sejlett fel a csillagok sötétjében? Egy talán nem is túl távoli kozmikus háború hadszíntere? Vagy valami még veszedelmesebb?

Bármi is rá a magyarázat, az emberek előtt egyre inkább kezd lehullni a lepel.

Kezdik észre venni, hogy a világ, melyben élnek, és annak egyes elemei nem a valóságot mutatják, és talán lehet, hogy mi magunk sem vagyunk teljesen valóságosak…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés szimulált világ nibiru holografikus világ


Megtekintések száma: 99854





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet