Újabb hurrikán közelít a Karibi-térségbe! Mesterséges időjárás manipuláció folyik?

2017. szeptember 19., kedd




Az amerikai kontinenst tényleg a végítélet sújtja? Soha azelőtt nem történt még ilyen, hogy egymás után ilyen rövid idő alatt ennyi hurrikán alakuljon ki. Ez mindenképp szokatlan és felveti a mesterséges időjárás manipuláció tényét - jelentette ki egy klimatológus szakember.

Újabb hurrikán érheti el a partokat, most a Karib-térség felé veszi az irányt a Maria hurrikán.

Úgy tudni az előrejelzése adatokból, hogy négyes erősségűvé vált, és már ma, azaz kedden elérheti Puerto Rico-t.

Az elmúlt hetekben pusztítást végző Irma nyomvonalát követve, Puerto Rico-n, a Dominikai Köztársaságon és Haitin át, a hét második felében akár Kuba partjait is súrolhatja. Csütörtök hajnalig a Virgin-szigeteken és Puerto Rico-n a pusztító erejű szél mellett 500 mm csapadék is hullhat.

A szakemberek szerint 280km/órás széllökéseket fog produkálni.

Előrejelzések szerint Puerto Rico partjait már kedd délutánra eléri. A kormányzó sürgősségi helyzetet rendelt el az országban.

Sokak szerint nem véletlen, és nem is lehetne véletlen, hogy újabb hurrikán pusztít a térségben.

Immáron ez a sokadik hurrikán ugyanis, mely óriási pusztításra készül.

Egyre többen vannak azona véleményen, hogy Amerikát valóban elérhette valamifajta végítélet. Korábban ugyanis több vallási csoport azt mondta a Harvey hurrikán kapcsán, hogy ezzel kezdetét veszi egy hatalmas egymást követő katasztrófa sorozat, mely majd el fogja pusztítani az amerikai kontinenst, és a teljes nyugati világot.

Ugyan ez nem következett be, de az szemmel látható, hogy folyamatosan érkeznek újabb hurrákánk, mintha generálnák őket.

És tényleg: felvetették már azt is, hogy ezeket a hurrikánokat valamilyen módon mesterségesek keltik, feltehetően a HAARP műve az egész.

Az elmúlt hónapokban, hetekben látott hurrikán-sorozat tehát egy globális időjárási kísérlet része lenne?

A HAARP rendszernek minden eszköze megvan rá, hogy oly módon befolyásolja a Föld ionoszféráját és a légkörének felső részét, hogy bárhol, bármit elő tudjon állítani. Ahol eső kell, oda esőt "csinál", ahol pedig éveken át tartó szárazság kell, oda azt kivitelezik.

Ezt a rendszert évek óta tesztelik titokban, és a NASA egyes műholdas felvételein fel is tűnnek olyan felhők, melyek ismétlődés jeleit mutatják, mintha csak egymásról másolták volna őket.

Ilyen a természet nem művek, szintén csakis a HAARP termékei lehettek.

Soha azelőtt nem történt még ilyen, hogy egymás után ilyen rövid idő alatt ennyi hurrikán alakuljon ki. Ez mindenképp szokatlan és felveti a mesterséges időjárás manipuláció tényét - jelentette ki egy klimatológus szakember.

Ha valóban így van, azt nem fogják beismerni, de a hurrikánok magukon hordozzák az árulkodó jeleket.

Minden eddiginél erősebbek, és szokatlanul viselkednek, melyet a közvélemény a klímaváltozás hatásával próbál magyarázni.

És míg a világ a hurrikánokra, és az azok okozta pusztításra figyel, addig a HAARP tovább manipulálja az időjárásunkat.

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa összeesküvés haarp kataklizma időjárás manipuláció hurrikánok


Megtekintések száma: 74825





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet