​Újabb városházi botrány: 2 milliárdos villában él, 100 milliós autóval jár a fővárosi közműcégek vezetője

2021. december 22., szerda
Több mint kétezer négyzetméteres, minimum 2 milliárd forintot érő, úszómedencés svábhegyi villában él, és egy 100 milliós luxusautóval, Bentley-vel jár a fővárosi közműcégek csúcsvezetője. A Metropol szerdai számában újabb bizonyítékok jelentek meg Karácsony Gergely kedvenc cégvezére, a Gyurcsány-fiókának nevezett Mártha Imre meghökkentő vagyonáról.

LUXUSUTAK A VILÁG LEGDRÁGÁBB HELYEIRE, NAPI 1 MILLIÓ 600 EZRES SZÁLLODASZÁMLÁK, 15 MILLIÓS KARÓRÁK, JACHTUTAK CSAKNEM MEZTELEN HÖLGYEK KÍSÉRETÉBEN.

Nagy visszhangot keltett a Metropol cikke a fővárosi köztisztaság, a Főtáv, a kertészet és a temetkezés csúcsvezetőjének luxuséletmódjáról.

MÉG A BALOLDALI ORGÁNUMOK IS TALÁLGATJÁK, VAJON MENNYI LEHET MÁRTHA IMRE JÖVEDELME.

IDŐKÖZBEN ÚJABB LELEPLEZŐ BIZONYÍTÉKOK JUTOTTAK A METROPOL BIRTOKÁBA.

A szerdai számban azt írják: egymást érik a lap e-mail címén a magukat becsapottnak és megalázottnak érző dolgozók levelei.

Küldtek például fotókat arról, hogy Mártha Imre még a nyáron,

MUNKAIDŐBEN(!) ÚSZÓMEDENCÉS POSZTOKKAL PROVOKÁLTA A MUNKATÁRSAIT.

A fővárosi cégvezér a levelek állítása szerint jellemzően alig egy-két órát tölt a munkahelyén, aztán eltűnik, elutazik, akár hetekre. A levelek írói állítják, hogy ezek a felvételek olyan napokon készültek napközben, amikor Mártha Imre elviekben dolgozott és nem volt szabadságon. Azt azonban fontosnak tartotta, hogy egy-egy provokatív posztot kitegyen, megmutatva, hogyan is tölti home office-ban a „swimming pool" mellett a „munkaidejét".

Az egyik levélíró szó szerint ezt írta: „A tisztelt vezérigazgató ÚR – mert így kell szólítanunk – a többi vezetővel együtt csak néhanapján jár be, akkor is legfeljebb 1-1 órára. Aztán hazamegy úszkálni a fűtött medencébe."

Ami azonban még beszédesebb, hogy Mártha Imre hol készítette ezeket a felvételeket. A Metropolhoz eljuttatott dokumentumok szerint a fővárosi közműcégek első számú vezetője

A SVÁBHEGY EGYIK LEGDRÁGÁBB UTCÁJÁBAN, A GYÖRGY ALADÁR UTCÁBAN ÉL EGY EGÉSZEN PONTOSAN 2240 NÉGYZETMÉTERES VADONATÚJ VILLÁBAN. AMI A MAI BUDAPESTI, 12. KERÜLETI INGATLANÁRAKAT FIGYELEMBE VÉVE MINIMUM 2 MILLIÁRD FORINTOT ÉR.

Az már csak „taktikai húzás" lehet, hogy a villát a Mártha Imre legközelebbi hozzátartozói tulajdonában álló cég nevére íratták.

A Metropol munkatársai utánajártak, a villában egyedül Mártha Imre lakik. A szomszédok állítják, hogy rendszeresen csak őt látják ki- és bejönni a kapun.

Később érkezett néhány újabb meglepő fotó a Metropol szerkesztőségébe. Állítólag ezeket is feldühödött budapesti közműalkalmazottak készítették, akik megalázva érzik magukat az általuk

GYURCSÁNY-FIÓKÁNAK

nevezett cégvezér provokáló gazdagságától.

A képek azt bizonyítják, hogy Mártha Imre, miközben

NAPKÖZBEN A SZOLGÁLATI SKODÁT HASZNÁLJA, AMINT HAZAMEGY, NYOMBAN ÁTÜL EGY 100 MILLIÓT ÉRŐ BENTLEY-BE, A VILÁG EGYIK LEGDRÁGÁBB AUTÓJÁBA.

Mártha Imre munkatársainak először egy olyan dicsekvő poszt lett gyanús, amit a svábhegyi villa teraszáról tett ki a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Ezen felfedeztek egy Bentley feliratú különleges bögrét, amihez csak a luxusautó márkakereskedésében lehet hozzájutni.


Megtekintések száma: 5378

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet