Újra felbukkant a 13.000 éves műhold, a Fekete lovag?

2016. november 27., vasárnap




A Földi légkörben látták egyesek azt a különös alakú, fekete objektumot, mely talán a Black Knight, az fekete lovag műhold lehet, melyről azt feltételezik, hogy idegen eredetű.

Mint ismeretes, létezhet egy műhold, mely a Föld körül kering, és állítólag 13 ezer éve jelen van a bolygónk körül.

Idegen technológia

Azt feltételezik róla, hogy nem ember építette, hiszen mi alig néhány évtizede vagyunk képesek ilyen műholdakat építeni. Már maga Nikola Tesla is fogott különös jeleket az űrből, melyről azt feltételezte, hogy az idegen műhold által sugárzott jelekről lehet szó.

Annak idején poláris pályára állás célja az emberiség megfigyelése volt, és a műhold azóta is ott kering az űrben. A NASA tud róla, meg is vizsgálták már, mi több, egyes belső források azt rebesgetik, hogy a pontos dátumot – azt, hogy 13.000 éves – is innen tudja annyira, biztosra mindenki.

A NASA azonban fent hagyta az űrben, ugyanis kiderült róla a földönkívüli eredet, és az, hogy egy egyfajta időkapszula, mely megfigyelési feladatokat is ellát. Mintha be lennénk kamerázva egy másik faj által.

Egyes források arról is említést tesznek, hogy egy csillagközi paktum jöhetett létre az emberi faj, és a műholdat építő faj között, hogy a műhold sértetlenül a Föld körül kering, cserébe megosztják velünk a technológiát.

A fekete lovag dekódolatlan jelei

1928-ban a Dél-kínai-tengeren harminc másodpercenként kisugároztak három rádiójelet. Eindhovenben (Hollandia) Van der Pol vette a visszavert hullámokat.

Ám azok egytől harminc másodpercig tartó késést szenvedtek.

Ez utóbbi érték azt jelenti, mintha a kisugárzott rádiójel nagyjából 9 millió km-t tett volna meg, ami nagyjából 12-szeres Föld–Hold távolságnak felel meg. Akkoriban még nem létezett, tehát nem volt semmilyen űreszköz, amiről visszaverődhettek volna a jelek, vagy ami vette volna és visszasugározta volna a jeleket

Új felvételen bukkant fel, légkörben

Most a fekete lovag egy újabb felvételen is felbukkanni látszik, méghozzá a légkörben, ami merőben új jelenség tőle. Korábban ugyanis soha nem észlelték még Föld körüli pályán kívül, sem a légkörben, sem messzebb.

A szóban forgó felvételt még a Mexikói helyi televízió is leadta. Az égen ezen egy fekete, furcsa alakú tárgy látható, mely kísértetiesen emlékeztet a fekete lovag műholdra.

Bármi is az, aligha fogunk többet megtudni róla. Ha valóban a fekete lovag, akkor az a kérdés merül fel, miért merészkedett be a légkörünkbe, és milyen céllal…

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 61456





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet